De Orbit B-hyve XR slimme sprinklercontroller heeft een 900MHz-radio die een extreem bereik belooft

b hyve xr blue glow

Orbit Irrigation is een van onze favoriete slimme sprinklertimers en het bedrijf breidt zijn assortiment uit met de aankondiging van de B-hyve XR. Het nieuwe apparaat, zondag aangekondigd op CES in Las Vegas, wijkt radicaal af van het vorige aanbod van Orbit, met een industrieel ontwerp dat veel dichter bij de Rachio 3 van de marktleider ligt.

Orbit zegt dat zijn B-hyve XR wordt aangedreven door een 900 MHz-radio die het bereik van de controller naar elke hoek van de tuin kan uitbreiden, met zijn laagfrequente signaal dat fysieke barrières zoals klepkasten kan doordringen. De B-Hyve XR kan verbinding maken met het thuisnetwerk met behulp van de 2,4- of 5GHz-frequentiebanden van de router, wat een zegen zal zijn voor huiseigenaren die in gebieden met een overbelast Wi-Fi-luchtruim wonen.

De nieuwe timer heeft een weerbestendige behuizing, waardoor de controller zowel binnen als buiten kan worden gemonteerd. Hoewel de meeste gebruikers er normaal gesproken mee werken via de B-hyve-app (beschikbaar voor Android en iOS), is het apparaat ook uitgerust met drie zeshoekige kleurendisplays die respectievelijk de datum, geplande starttijd en huidige weersomstandigheden weergeven.

Gebruikers kunnen hun sprinklerinstallaties bedienen met behulp van de B-hyve-app, bedieningselementen op het apparaat zelf of spraakopdrachten via Amazon Alexa of Google Assistant. De sprinklercontroller kan als extra zone ook worden geïntegreerd met andere B-hyve-apparaten, zoals de timer voor de slangkraan.

De B-hyve XR zal eind in het eerste kwartaal beschikbaar zijn in configuraties met 8 en 16 zones voor respectievelijk $ 149 en $ 179.

b hyve slimme overstromingssensor

Orbit kondigde op CES ook de B-hyve Smart Flood Sensor aan. Net als andere lekdetectoren die we hebben beoordeeld, is het product van B-Hyve ontworpen om huiseigenaren te waarschuwen voor de aanwezigheid van water op locaties waar dit normaal niet zou moeten zijn, zoals op de vloer naast een apparaat of naast een gootsteen of toilet. Het product van Orbit kan echter ook buiten worden ingezet, waar het kan worden geïntegreerd met een van de irrigatiecontrollers van het bedrijf. Bij het eerste teken van een overstroming kan de sensor een B-Hyve Smart Sprinkler Time uitschakelen om verspilling van water te voorkomen.

De B-hyve Smart Flood Sensor detecteert ook vriestemperaturen, waardoor waterleidingen kunnen bevriezen en mogelijk barsten, en waarschuwt huiseigenaren via hun smartphone voor dergelijke omstandigheden. En aangezien we onze telefoons niet altijd overal mee naartoe nemen in huis, heeft de sensor ook een alarm aan boord.

De sensor maakt verbinding met een hub die op zijn beurt verbinding maakt met uw wifi-netwerk. Een pakket van drie sensoren en één hub kost $ 99 wanneer het product begin maart beschikbaar komt. Orbit zegt dat het de hub en sensoren ook afzonderlijk zal verkopen, hoewel het geen prijzen voor die configuraties heeft bekendgemaakt.

0 Shares:
You May Also Like