De Nvidia Shield TV Pro 4K streaming- en gamingbox is goedkoper dan ooit

nvidiashieldtvpro4khdr

Er zijn veel opties voor streamingboxen, maar de beste gaan zelden in de uitverkoop. Tot vandaag: Amazon verkoopt de Nvidia Shield TV Pro 4K HDR voor slechts $ 180. Verwijder nu niet-productlink, $ 20 korting op de adviesprijs en een historisch dieptepunt.

De Shield TV Pro is in feite de tweede generatie Shield TV-settopbox met Nvidia’s Tegra X1+-chip, 3 GB RAM, 16 GB opslag aan boord en dubbele USB 3-poorten. Het heeft 802.11ac wifi en Bluetooth 5.0, samen met een Gigabit Ethernet-poort voor bedrade verbindingen. Je krijgt ook een bijgewerkte afstandsbediening, die enorm is verbeterd ten opzichte van de vorige versie.

Hoewel de no-Pro-versie vandaag ook te koop is ($ 130 versus de gebruikelijke $ 150,- Niet-productlink verwijderen), is het Pro-model een krachtig apparaat dat ideaal is voor A/V-enthousiastelingen. Het draait Android TV voor alle ingebouwde streaming-apps die je nodig hebt en heeft een ingebouwde Plex-mediaserver. Het ondersteunt Dolby Vision als je een HDR-tv hebt, evenals surround sound met Dolby Atmos en Dolby Digital Plus. We noemden de tweede generatie versie van deze box “een onverslaanbaar streamingapparaat” in onze 4-sterrenreview, en oh ja, je kunt er ook games op spelen via Nvidia’s GeForce Now cloud-streamingservice. Het toestel heeft ook Google Assistant en Amazon Alexa ingebouwd.

Het is zeker een onverslaanbare settopbox en vandaag is hij beschikbaar voor de beste prijs die we tot nu toe hebben gezien.

[Today’s deal: Android Shield TV Pro 4K HDR for $180 on AmazonRemove non-product link]
0 Shares:
You May Also Like