De nieuwe Unified Light Panels van Nanoleaf hebben stevigere connectoren

nanoleaf unified hexagons connector

Met de aanstaande release van zijn nieuwe zeshoekige Unified Light Panels, wil Nanoleaf een knelpunt oplossen voor gebruikers van zijn originele Canvas-vierkanten en Light Panels: hun “dunne” connectoren.

Op de onlangs afgesloten CES-beurs in Las Vegas liet een vertegenwoordiger van Nanoleaf me de nieuwe en verbeterde connectoren zien die worden gebruikt door de Unified Hexagons, die eerder deze week werden aangekondigd naast Nanoleaf’s aankomende Learning Series slimme verlichtingssuite.

De zeshoekige lichtpanelen hebben een opklikbare connector in plaats van de oudere opschuifbare schakels die worden gebruikt door de oudere Canvas- en Light Panel-modellen. Ik heb ze geprobeerd en ze voelden veel steviger en veiliger aan dan de opschuifbare schakels die worden gebruikt door Nanoleaf’s Canvas-vierkanten en Light Panels.

Hoewel de oude connectoren fungeren als schakels waarmee de bestaande lichtpanelen van Nanoleaf met elkaar kunnen communiceren, vergrendelen ze de panelen niet op hun plaats.

nanoleaf verenigde zeshoeken oude connector

Inderdaad, zoals we opmerkten in onze recensie van de lichtpanelen (voorheen bekend als Aurora): “Er is niet eens veel van een manier om de panelen aan elkaar vast te houden – of zelfs aan de muur vast te maken – afgezien van wat plakband dat Nanoleaf in de doos.”

Over plakband gesproken, dat is een ander gebied waar Nanoleaf-gebruikers over hebben geklaagd, vertelde de vertegenwoordiger van Nanoleaf me. Het is niet verwonderlijk dat gebruikers het niet leuk vonden dat ze hun Nanoleaf-lichtpanelen rechtstreeks aan hun muren moesten bevestigen met plakband.

nanoleaf verenigde zeshoeken montageplaat

Gelukkig komen de aankomende Unified Light Panels van Nanoleaf met een oplossing: een opklikbare montageplaat met een paar schroefgaten. Een verwijderbare montageplaat klinkt als een veel beter alternatief voor het bevestigen van plakband aan de lichtpanelen zelf, en we zijn dol op de optie voor schroefmontage.

De zeshoekige lichtpanelen zullen de eerste zijn van Nanoleaf’s Unified Light Panel-lijn, met meer vormen die later dit jaar en in 2021 volgen.

Zoek naar de Unified Hexagons die deze zomer in de uitverkoop gaan. Nanoleaf heeft nog geen prijsinformatie vrijgegeven.

0 Shares:
You May Also Like