De nieuwe huisdierprofielen van Ring maken het gemakkelijker om een ​​vermiste harige vriend te vinden

Pet Profiles in the Ring Neighbors app.

Hé, wat is er met Spot gebeurd? Als je net een huisdier hebt verloren, is er een nieuwe functie in de Ring’s Neighbours-app die het gemakkelijker kan maken om het bekend te maken. Komt ook vandaag: een manier voor mede Buren om je te bereiken zonder dat je je telefoonnummer hoeft te delen.

Met de nieuwe functie Huisdierprofielen, gepland om vanaf vandaag uit te rollen, kun je een profiel maken voor je hond, kat, slang (hey, veel mensen hebben slangen) of andere huisdieren, compleet met foto’s, namen en andere details.

Zodra je een huisdierprofiel hebt aangemaakt, kun je het gebruiken om snel een bericht over vermiste huisdieren te versturen voor het geval je favoriete huisdier vermist wordt.

U kunt maximaal vijf foto’s in een huisdierenprofiel opnemen, samen met opvallende details zoals de naam, soort, ras, kleur en gewicht van uw huisdier.

Er is ook een gedeelte ‘Overige informatie’ waarmee u (bijvoorbeeld) unieke markeringen, gezondheidsproblemen en benodigde medicijnen kunt toevoegen. Als u uw huisdier heeft laten chippen, kunt u zelfs een chipnummer toevoegen.

Een verloren huisdierenpost in de Buren-app.

Ring

Als uw huisdier op de vlucht gaat, kunt u het huisdierprofiel in een post voor verloren huisdieren gebruiken, waarmee u nog meer informatie kunt toevoegen, zoals de datum en tijd waarop uw huisdier is vermist, waar het voor het laatst is gezien en andere belangrijke details.

Naast huisdierprofielen onthult Ring een functie waarmee andere Neighbours-gebruikers contact met je kunnen opnemen zonder dat je je telefoonnummer of andere persoonlijke contactgegevens deelt.

U kunt de nieuwe (en opt-in) Contact Me-functie inschakelen voor elk bericht dat u in de Buren-app maakt, inclusief berichten over verloren huisdieren, en u kunt selecteren of u via spraakoproep of sms gecontacteerd wilt worden.

Wanneer een andere Neighbours-gebruiker op de resulterende Contact Author-knop op je bericht klikt, zullen ze je bereiken met een tijdelijk telefoonnummer, wat betekent dat het niet nodig is om je eigen cijfers vrij te geven. En zodra uw eigenzinnige huisdier weer voor de deur verschijnt, kunt u Contact opnemen met auteur uitschakelen om te voorkomen dat u meer belt of sms’t.

Ben schrijft al meer dan 20 jaar over technologie en consumentenelektronica. Ben levert sinds 2014 een bijdrage aan PCWorld en kwam in 2019 bij TechHive, waar hij werkt aan slimme luidsprekers, soundbars en andere slimme en thuisbioscoopapparaten. Je kunt Ben volgen op Twitter.

0 Shares:
You May Also Like