De NFL op Paramount+: wat je moet weten

football shutterstock 1770153017

Als je een Paramount+-kijker en een voetbalfan bent, heb je geluk: je abonnement omvat de mogelijkheid om NFL-games te streamen die live worden uitgezonden op CBS.

Terwijl gebruikers van Amazon Prime Video en Peacock ook NFL-wedstrijden kunnen streamen, is Paramount+ de enige standaard streamingdienst (live tv-diensten zoals Hulu + Live TV, Sling en YouTube TV niet meegerekend) die niet-primetime zondagse games aanbiedt, waardoor het perfect voor fans van wie de teams niet worden getoond op Thursday Night Football (op Amazon Prime) of op zondagavond (voor Peacock).

Maar welke Paramount+-niveaus krijgen toegang tot de NFL en met welke apparaten kun je NFL-games streamen? Lees verder voor de details.

Bij welke Paramount+ abonnementen is de NFL inbegrepen?

Goed nieuws: elk van de niveaus van Paramount+, inclusief het door advertenties ondersteunde Essentials-abonnement (dat $ 5 per maand kost), het advertentievrije Premium-abonnement (dat $ 10 per maand kost) en het oude Limited Commercials-abonnement (het oorspronkelijke advertentie- ondersteunde laag op CBS All Access, dat later Paramount+ werd) kan NFL-games streamen.

Als je je alleen aanmeldt voor Paramount+ om voetbal te kijken, ben je misschien beter af met het goedkopere, door advertenties ondersteunde Essentials-abonnement in plaats van het duurdere, advertentievrije Premium-abonnement te nemen, omdat je moet kijk hoe dan ook reclame tijdens het spel. Klik hier om meer te lezen over wat wel en niet wordt aangeboden in het Essentials-abonnement.

Welke NFL-games kun je bekijken op Paramount+?

Je kunt alle NFL-games streamen die worden vertoond op je lokale CBS-filiaal, wat betekent dat de match-ups die op een bepaalde week worden aangeboden, afhankelijk zijn van je regio.

Als je vooruit wilt plannen, kun je Paramount+’s NFL op CBS-pagina bezoeken, waar je kunt zien welke games er voor elke week van het reguliere seizoen te zien zullen zijn.

Krijgen niet alleen Premium-abonnees op Paramount+ toegang tot hun lokale CBS-filialen?

Normaal gesproken wel. Toen Paramount+ in juni debuteerde met het nieuwe, door advertenties ondersteunde Essentials-abonnement van $ 5 per maand, kwam het aan zonder de CBS-gelieerde toegang die degenen hadden die zich eerder hadden aangemeld voor het oude Limited Commercials-abonnement op CBS All Access. Hoewel de Limited Commercials-laag (die $ 6 per maand kost, versus $ 5 per maand voor het Essentials-abonnement) nog steeds bestaat voor grootvaders, kunnen nieuwe gebruikers alleen kiezen tussen de Essentials- en Premier-abonnementen.

Dat gezegd hebbende, hebben Essentials-abonnees toegang tot een livestream van hun lokale CBS-filiaal wanneer NFL-games aan de gang zijn. Na het spel wordt de feed uitgeschakeld.

Met welke apparaten kun je de NFL streamen op Paramount+?

Je kunt NFL-games op Paramount+ streamen vanaf alle ondersteunde platforms, waaronder Apple TV, iPhones en iPads, Android-telefoons en -tablets, Amazon Fire TV, Roku, PlayStation 4 (er is nog geen Paramount+-app voor de PS5) en Xbox One/Series S /Series X. Klik hier voor een volledige lijst.

Er is een belangrijk voorbehoud als het gaat om het streamen van Paramount+’s NFL-games op iOS-apparaten: voorlopig kun je ze niet casten via AirPlay, hoewel Paramount+ zegt dat het “hard werkt om dit probleem op te lossen”.

Hoe begin je met het streamen van de NFL op Paramount+?

Start gewoon de Paramount+-app, tik op Live TV en bereid je voor op voetbal.

0 Shares:
You May Also Like