De Nest Doorbell en Cam van Google laden niet op bij vriesweer

Google Nest Doorbell and Cam

Staat de Nest Doorbell van Google als schildwacht boven je veranda? Als dat zo is, let dan op: de batterij van je deurbel is geen fan van vriesweer.

Google heeft zojuist een ondersteuningspagina gepubliceerd (zoals voor het eerst opgemerkt door 9to5Google) over problemen met koud weer voor de Nest Doorbell en de batterijgevoede Nest Cam, die beide pas vorig jaar zijn aangekomen.

Volgens Google worden de batterijen in die beveiligingscamera’s en deurbellen niet opgeladen als de temperatuur onder de 32 graden Fahrenheit daalt.

De apparaten zullen nog steeds werken bij temperaturen onder het vriespunt (zo koud als -4 ° F), verduidelijkt Google, maar de batterijen worden niet meer opgeladen, wat betekent dat de apparaten worden uitgeschakeld zodra hun batterijen leeg zijn. Om het nog erger te maken, kunnen de batterijen in de Nest Doorbell en Cam sneller leeglopen naarmate het kouder wordt, zegt Google.

Natuurlijk kunnen zowel de Nest-batterij als de Cam op bekabelde stroom werken, dus je kunt die producten gewoon overschakelen naar bekabelde opstellingen, toch? Nou ja en nee.

Terwijl een Nest Cam rechtstreeks op bekabelde stroom kan werken, werkt een bekabelde Nest Doorbell nog steeds op zijn batterij, die druppelsgewijs wordt opgeladen door de bekabelde stroom. Met andere woorden, terwijl een Nest Cam zijn batterij kan omzeilen met bekabelde stroom bij vriestemperaturen, zal een bekabelde Nest Doorbell nog steeds uitvallen als de batterij leeg is.

Dus wat moet je doen met een bevroren Nest Doorbell of Cam-batterij die weigert op te laden? “Breng hem naar binnen op een warme plaats, bij voorkeur op kamertemperatuur”, zegt Google, eraan toevoegend dat de Google Home-app je zal vertellen wanneer de batterij kan hervatten met opladen en hoe lang het duurt.

Google’s bekentenis over de problemen met de Nest Doorbell en Cam-batterij kwam na wekenlange klachten van geïrriteerde gebruikers, die naar Reddit en andere forums gingen toen hun Nest-camera’s in de kou stierven.

Google kondigde voor het eerst zijn vernieuwde Nest-camera’s en deurbellen aan in de geroosterde maand augustus (nou ja, geroosterd op het noordelijk halfrond, hoe dan ook).

We hebben contact opgenomen met Google voor commentaar.

Ben schrijft al meer dan 20 jaar over technologie en consumentenelektronica. Ben levert sinds 2014 een bijdrage aan PCWorld en kwam in 2019 bij TechHive, waar hij werkt aan slimme luidsprekers, soundbars en andere slimme en thuisbioscoopapparaten. Je kunt Ben volgen op Twitter.

0 Shares:
You May Also Like