De Multo keukenmachine van CookingPal kan ook koken

multo with tablet

De Multo van CookingPal maakt deel uit van een nieuwe klasse apparaten die de grootste impact zou kunnen hebben op thuiskoken sinds de Cuisinart in 1971 op de markt kwam. Deze alles-in-één apparaten combineren niet alleen alle functies van een keukenmachine, blender, stomer, broodmachine, en meer, maar ze kunnen ook de hele maaltijd – van soepen en sauzen tot bijgerechten en het hoofdgerecht – na het bereiden van alle rauwe ingrediënten.

De Multo is een geavanceerde implementatie van dit idee die verbinding maakt met je wifi-netwerk en wordt bestuurd door een 8,9-inch touchscreen-tablet. De tablet heeft een aan de voorzijde gemonteerd jogwiel voor navigatie, terwijl u met een achteruitrijcamera foto’s kunt maken van de maaltijden die u maakt en deze kunt opslaan voor toekomstig gebruik. De grootste attractie is dat je recepten kunt oproepen die zijn aangepast voor gebruik met de Multo. Er zijn 100 recepten beschikbaar bij de lancering en het bedrijf belooft er elke week vijf toe te voegen.

multo met stoomschaal

Een vierarmig stalen mes aan de onderkant van de Multo’s 3,1-liter roestvrijstalen kom kan hakken, raspen, malen, mixen en andere keukenmachineachtige klusjes uitvoeren. Bevestig het plastic gardeaccessoire aan de bovenkant van de schacht van het mes en u kunt deeg kneden, emulgeren en slagroom, eiwitten en dergelijke opkloppen. De motor van de Multo kan tot 5.200 tpm draaien. Een ingebouwde weegschaalfunctie weegt je ingrediënten, zodat je met precisie kunt koken.

Zodra uw ingrediënten zijn bereid, kunt u ze in dezelfde kom koken of ingrediënten toevoegen die u apart wilt houden, bijvoorbeeld aardappelen, door ze in een kookmandje te plaatsen. De Multo kan op deze manier sudderen, bakken, koken of stomen, en je kunt twee extra stoomschalen – een diepe en een ondiepe – op het deksel van de kom stapelen om extra bijgerechten te bereiden. Het ingebouwde verwarmingselement kan tot 265 graden Fahrenheit koken of het kan uw voedsel tot 99 minuten warm houden als u niet klaar bent om het te serveren.

Download een van de online recepten, die kan worden aangepast aan het aantal porties dat u wilt bereiden, en een begeleide kookfunctie op de tablet kan u door het hele proces leiden. Als je klaar bent met het bereiden van je maaltijd, zegt CookingPal dat je water en zeep aan de kom kunt toevoegen en het apparaat zal zichzelf grondig reinigen; er is ook een lichtere reinigingsmodus die je tussen twee kookstappen kunt gebruiken. Alle componenten van de Multo – met uitzondering van de basiseenheid en de tablet natuurlijk – kunnen ook in de vaatwasser worden gereinigd (bovenste rek aanbevolen).

De fabrikant heeft ons vorige week een review-eenheid gestuurd, dus we zullen een diepgaande review publiceren zodra we een paar maaltijden met het systeem hebben bereid. Als je nu de sprong wilt wagen, neemt CookingPal pre-orders aan voor levering in juli tegen een gereduceerde prijs van $ 799. Het bedrijf zegt dat de prijs met 20 procent zal stijgen zodra de Multo algemeen verkrijgbaar is.

0 Shares:
You May Also Like