De Marshall Willen is de kleinste Bluetooth-luidspreker van het iconische merk

Marshall Willen portable Bluetooth speaker.

Als het een draagbare Bluetooth-luidspreker van Marshall is, ziet het er natuurlijk uit als een klassieke gitaarversterker in het klein.

Het Zweedse Zound Industries produceert Bluetooth-luidsprekers en -hoofdtelefoons van het merk Marshall onder licentie van het Britse Marshall Amplification PLC. De geheel nieuwe en vierkante Willen ($ 119) is de meest compacte draagbare Bluetooth-luidspreker van het bedrijf. De grotere Marshall Emberton II ($ 169) is een vergelijkbare update van de originele Emberton uit 2020, met een 50 procent langere batterijduur, een speciale app en koppeling met meerdere luidsprekers.

Emberton II

De Emberton II beschikt over een paar 2-inch drivers en twee passieve radiatoren die effectief dienen als de woofer in kleine draagbare luidsprekers zoals deze. De actieve drivers worden aangedreven door dubbele 10 watt Klasse D-versterking. De radiatoren worden alleen aangedreven door de luchtdruk van de actieve bestuurders.

Dit zijn kleine drivers in een kleine (2,68 x 6,3 x 2,99 inch, HxBxD) behuizing. En deze kleine plak o’ sound weegt slechts 1,5 pond. Om een ​​geweldig geluid te krijgen, gebruikt de Emberton II een multidirectionele geluidstechnologie die Zound “True Stereophonic” heeft genoemd, waarvan het bedrijf zegt dat het “absoluut 360-graden geluid” biedt. (Uw oren zijn altijd de beste beoordelaar van digitale signaalverwerking.)

Model met de Emberteon II Bluetooth-luidspreker

Zound Industries

Als een Emberton II niet helemaal voldoet aan uw wensen op het gebied van omringd door geluid, kunt u nu meerdere Emberton II’s toevoegen en koppelen met behulp van de Stack-modus van de luidspreker.

Je muzieksessie gaat zeker langer mee met de Emberton II, met een geschatte 30 uur draagbare speeltijd na drie uur opladen. Een snellaadfunctie voegt vier uur speeltijd toe in 20 minuten. De langere levensduur van de batterij wordt waarschijnlijk ook geholpen door een verschuiving naar Bluetooth 5.1 van de originele Bluetooth 5.0.

De nieuwe app biedt basisbedieningen, waaronder equalizer-presets, en toegang tot draadloze firmware-updates. De Emberton II heeft ook een ingebouwde bedieningsknop om nummers af te spelen, te pauzeren of over te slaan; volume aanpassen; en zet de luidspreker aan of uit.

De Emberton II, met een siliconen buitenkant en metalen rooster, heeft een IP67-weersbestendigheidsclassificatie, wat betekent dat hij tot 30 minuten onderdompeling in maximaal een meter water kan overleven. Zound deed geen beweringen over het binnendringen van stof voor het model van de vorige generatie en beoordeelde het als IPX7. Op de voorgaande link leest u alles over IP-codes.

Zound zegt dat de Emberton II een milieuvriendelijke luidspreker is, omdat hij is vervaardigd uit 50 procent post-consumer gerecycled plastic van gebruikte elektronica, waterflessen en autolampen. Het is 100 procent PVC-freete.

Marshall Willen

Marshall Willen Bluetooth-luidspreker

Zound Industries

Verwacht dezelfde geluidssignatuur in Willen, maar in een nog kleiner (4 x 3,96 x 1,59 inch, HxBxD) en lichter pakket (0,68 pond).

De Willen heeft een enkele 2-inch full-range driver en twee passieve radiatoren. Het krijgt ten minste drie uur op een enkele lading, met een snelle oplaadtijd van 20 minuten die drie uur speeltijd oplevert.

De Willen heeft met name een ingebouwde microfoon voor hands-free telefoon of videochat. En dankzij een rubberen riem aan de achterkant kunt u de kleine luidspreker bijna overal plaatsen.

Net als de Emberton II biedt de Willen app-bediening, koppeling met meerdere luidsprekers, een IP67-classificatie en duurzaamheid: het is PVC-free en 60 procent van het plastic wordt post-consumer gerecycled uit gebruikte elektronica.

Beide speakers zouden binnenkort beschikbaar moeten zijn. We zullen diepgaande beoordelingen publiceren zodra we evaluatie-eenheden kunnen landen.

0 Shares:
You May Also Like