De Kingston 7-in-1 vinylplatenspeler RR75 is een alleskunner

Kingston 7-in-1 Vinyl Record Player

In een oogopslag

Pluspunten

Inclusief cd-speler AM/FM-radio is uitstekend Vintage jaren 40 styling

nadelen

Matige interne luidsprekers Ingewikkeld MP3-conversieproces levert alleen bestanden met lage resolutie op Draaitafel toonarm kan niet worden gebalanceerd

Ons oordeel

We zijn verheugd dat de Kingston 7-in-1 vinylplatenspeler een platenspeler combineert met hoogwaardige AM/FM-radio, een cd-speler en Bluetooth-streaming, maar de zo-zo luidsprekerkwaliteit beperkt zijn aantrekkingskracht.

Prijs bij beoordeling

$ 249,98

Beste prijzen vandaag: Electrohome Kingston 7-in-1 vinylplatenspeler (RR75)

Amazone

$ 249,98

Het goede nieuws over de Electrohome Kingston RR75 7-in-1 vinylplatenspeler is dat het apparaat een paar formaten bevat die ontbreken in hedendaagse muziekspelers en zelfs uitblinkt in sommige van die gewoonlijk vergeten opties.

Voor een verrassend betaalbare prijs krijg je een houten kast (MDF met fineer) en een platenspeler, cd-speler, Bluetooth-streaming, AM/FM-radio, een AUX-ingang en een USB-slot waarmee je mp3’s vanaf de stick kunt afspelen of opnemen. muziek naar MP3 terwijl de USB is aangesloten.

Hoe ziet de Kingston 7-in-1 vinylplatenspeler eruit?

Het systeem benadrukt de looks en het gebruiksgemak. De Kingston heeft een retrodesign dat doet denken aan een tafelradio uit de jaren 40 en ziet er opmerkelijk solide uit voor apparatuur in deze prijsklasse. De “handgemaakte” en “akoestisch afgestemde” kast, verkrijgbaar in mahonie, natuurlijke walnoot en zwarte afwerkingen, meet 12,25 x 17,3 x 13,5 inch (HxBxD) en weegt bijna 24 pond, dus het is niet ontworpen voor draagbaar gebruik.

Zodra je het apparaat hebt aangesloten, is er een snelstartgids in de vorm van een draaitafelmat waarmee je een LP in slechts een paar seconden kunt laten draaien. Het is echter de veelheid aan opties die het verkoopargument voor de Kingston zullen zijn, en u zult de handleiding moeten lezen om alles te leren wat het systeem kan doen.

Kinston 7-in-1 Snelstartgids

James Barber/Gieterij

Wordt de Kingston 7-in-1 vinylplatenspeler geleverd met een afstandsbediening?

De Kingston heeft een bedieningspaneel aan de voorkant van het apparaat en een opmerkelijk handige afstandsbediening.

Druk op de volumeknop aan de linkerkant om in- en uit te schakelen (zodra de hoofdschakelaar aan de achterkant is ingeschakeld) en druk op de afstemknop aan de rechterkant om tussen bronnen te schakelen.

Kingston 7-in-1 draaiknoppen en bedieningselementen voor platenspelers

James Barber/Gieterij

Het is moeilijk in te schatten of Electrohome een cd-speler aan de Kingston 7-in-1 heeft toegevoegd omdat het gokt op een comeback voor de vijf-inch optische schijven of omdat het denkt dat zijn klantenbestand nog stapels cd’s heeft van de vorige eeuw. Hoe dan ook, zodra u de lade sluit, begint de cd automatisch met afspelen en kunt u op de knoppen voor overslaan drukken om van nummer te wisselen of ingedrukt houden om snel vooruit of achteruit te spoelen binnen een nummer. U kunt shuffle-play openen met de presets-knop.

Kingston 7-in-1 cd-lade

James Barber/Gieterij

Via de AUX ingang aan de achterzijde van het toestel sluit je een cassette of mp3-speler aan. U moet uw eigen kabel voorzien om een ​​extern apparaat aan te sluiten. De AUX werkt zoals verwacht.

Het Kingston-systeem schittert echt met zijn radiofunctie. Het belangrijkste is dat de aangesloten antenne een veel betere ontvangst krijgt dan je zou verwachten van een moderne eenheid, waar de radio meestal een bijzaak is. De ontvangsten van de Kingston waren gelijk aan de speciale Denon-tuner die ik gebruik met mijn thuissysteem en bleef op een station vergrendeld nadat ik was afgestemd.

Er zijn elk 9 voorinstellingen voor AM en FM, en digitaal afstemmen is eenvoudig met de speciale afstemknop. Als je eenmaal je cadeautjes hebt voltooid, kun je er gemakkelijk doorheen bladeren met de voorkeuzeknop op het apparaat of via de afstandsbediening. Het enige mogelijke nadeel komt als je minder dan 9 zenders hebt die je vooraf wilt instellen. Als dat het geval is, moet je bij het afstemmen van de radio door enkele lege presets bladeren.

Kingston 7-in-1 platenspeler met hallo op het display

James Barber/Gieterij

De eerste keer dat u het apparaat instelt op de Bluetooth-functie, is het klaar om te koppelen met uw externe apparaat. Eenmaal gekoppeld was de verbinding solide. De Kingston maakt gebruik van een Bluetooth 4.2-verbinding, dus het is niet de meest recente versie van de standaard, maar prestaties waren nooit een probleem.

Als je een USB-drive hebt met MP3-bestanden, kun je muziek afspelen vanaf een USB-stick. Je kunt niet door albums of afspeellijsten bladeren, maar het is volledig functioneel als iemand een afspeellijst naar je feest wil brengen.

Kan de Kingston 7-in-1 vinylplatenspeler MP3-bestanden met een hoge bitrate maken?

De opnamefunctie van de Kingston 7-in-1 klinkt als een geweldige optie, maar is in de praktijk uiterst beperkt. U kunt opnemen van een vinylplaat, AUX, Bluetooth of cd-bron, maar u moet een FAT32- of exFAT-geformatteerde USB 2.0-drive gebruiken die slechts 32 GB of kleiner is.

Je kunt knoppen op het apparaat of de afstandsbediening gebruiken om tracks te splitsen tijdens het opnemen, maar het zou veel gemakkelijker zijn om desktopaudiosoftware zoals Audacity te gebruiken om de bestanden op te schonen, vooral omdat je nummers waarschijnlijk wilt taggen met artiest, titel en andere metagegevens.

Als je toch nog steeds geïnteresseerd bent om met je Kingston op te nemen, is er nog een laatste waarschuwing: alle MP3-bestanden worden opgeslagen in 128kbps-kwaliteit. Als je wilt feesten alsof het 2003 is, is dit misschien de oplossing die je zoekt.

Hoe speelt de Kingston 7-in-1 vinylplatenspeler platen af?

De draaitafel is doodsimpel. Er is geen optie om de toonarm in evenwicht te brengen, dus je kunt een plaat gewoon laten draaien op 45, 33 1/3 of 78 toeren en de naald laten vallen. De draaitafel is ingesteld om automatisch te stoppen aan het einde van een plaat.

Kingston 7-in-1 platenspeler speelt een plaat af

James Barber/Gieterij

Wil je deze draaitafel gebruiken om je zeldzame en ongerepte vintage vinyl af te spelen? Echt niet. Je wilt waarschijnlijk iets hoger in de prijsladder als je nieuw vinyl koopt of vinyl opnieuw uitgeeft voor $ 30- $ 40 per stuk.

Hoe klinken de speakers van de Kingston 7-in-1 Vinyl Platenspeler?

Ondanks al zijn veelzijdigheid klinkt het Kingston 7-in-1-systeem gewoon goed. Voor deze prijs krijg je verbazingwekkende veelzijdigheid en een mooi ogende kast, maar niets dat in de buurt komt van audiofiele luisterkwaliteit.

Ik heb een paar oude realistische Minimus 7-boekenplankluidsprekers aangesloten op de uitgangspoorten aan de achterkant en de prestaties zijn drastisch verbeterd. Als je al een aantal goede boekenplankluidsprekers hebt, levert het Kingston-systeem nog steeds veel waarde voor zijn prijs.

Ik kreeg dezelfde verbeteringen bij het aansluiten van een Sony MDR-7506 hoofdtelefoon op de hoofdtelefoonaansluiting. De bronaudio is hier redelijk goed als je via andere luidsprekers kunt luisteren.

Je kunt de Kingston ook gebruiken als ingangsbron voor een thuisstereosysteem. Zet het volume op nul en sluit een RCA-kabel aan op de uitgangen en op de niet-phono-ingang van je ontvanger of voorversterker en je hebt nog een aantal opties aan je systeem toegevoegd.

Is de Kingston 7-in-1 vinylplatenspeler het geld waard?

Als je je muziekcollectie wilt digitaliseren, kijk dan ergens anders. De Electrohome Kingston RR75 7-in-1 vinylplatenspeler is ingewikkeld om voor dit doel te gebruiken, en de bestanden die je krijgt hebben een te lage resolutie om de moeite waard te zijn.

Dat gezegd hebbende, de knappe en fors ogende Kingston-eenheid is misschien ideaal voor iemand die aan het inkrimpen is en nog steeds een vinyl- en/of cd-collectie heeft waar ze van genieten. Het is ook een fijne radio om naar nieuws of sport te luisteren, of om via bluetooth deuntjes van je telefoon te streamen.

Aangezien cd-spelers uit de schappen van tweedehandswinkels lijken te zijn verdwenen, kan de Kingston ook een jonge luisteraar aanspreken die geïnteresseerd is in zowel vinyl als digitaal luisteren. Een solide paar externe luidsprekers zou dit in een geweldig eerste systeem kunnen veranderen.

0 Shares:
You May Also Like