De hoog gewaardeerde iRobot Roomba 675 met app en spraakbesturing kost $ 179

roomba675

Het lijkt alsof elke dag een nieuwe robotstofzuigerdeal met zich meebrengt, maar deze is misschien wel de beste tot nu toe. Amazon verkoopt de iRobot Roomba 675 voor $ 179. Verwijder niet-productlink, ruim onder de adviesprijs van $ 250, en de beste prijs die we sinds januari 2019 hebben gezien.

De Roomba 675 is voorzien van Wi-Fi-connectiviteit en is compatibel met Alexa en Google Assistant voor spraakbesturing. Het heeft ook de intelligente navigatie van iRobot (maar geen vloertoewijzing) waarmee het onder en rond meubels en langs vloerranden kan navigeren. De Roomba 675 heeft het drietraps reinigingssysteem van het bedrijf dat het vuil in je leven (of in ieder geval je vloeren) moet “losmaken, optillen en opzuigen”.

Deze robotstofzuiger werkt op tapijten en harde vloeren, en iRobot zegt dat hij tot 90 minuten kan werken voordat hij moet worden opgeladen. U kunt deze Roomba ook plannen en starten vanuit de iRobot Home-smartphone-app, en u kunt ook planningssuggesties krijgen op basis van uw schoonmaakgewoonten. Bottom line: dit is een geweldig apparaat op instapniveau met een aantal hoogwaardige functies voor een fantastische prijs.

[Today’s deal: iRobot Roomba 675 for $179 on AmazonRemove non-product link]

0 Shares:
You May Also Like