De hoog gewaardeerde Eufy Smart Scale C1 kost nu slechts $ 25,49

eufysmartscalec1

Als je je lovehandles niet meer aankunt, hebben we een geweldige manier om aan de slag te gaan op weg naar gewichtsverlies: EufyHome verkoopt de Eufy Smart Scale C1 voor $ 25,49 Verwijder niet-productlink, meer dan $ 10 korting op de $ 35 Adviesprijs en de laagste prijs die we sinds april hebben gezien.

De Smart Scale C1 beschikt over Bluetooth om verbinding te maken met uw smartphone en kan worden geïntegreerd met apps van derden, zoals Apple Health, Fitbit en Google Fit. De weegschaal beschikt over 12 verschillende metingen, waaronder gewicht, BMI, lichaamsvet, basaal metabolisme, spiermassa, bot, botmassa, water en vetvrije massa. Het heeft ook een optie voor kilogrammen als je van het metrische type bent.

Resultaten voor lichaamsvet en vetvrije massa zijn altijd een beetje giswerk met gegeneraliseerde apparaten zoals deze, maar Eufy zegt dat de nauwkeurigheid van deze schaal met 10 procent is verbeterd ten opzichte van het vorige model, wat aanzienlijk is. Dus tenzij u van plan bent een Iron Man-triatlon of een ultramarathon te lopen, moeten de resultaten nauwkeurig genoeg zijn om u te begeleiden bij uw fitnessdoelen.

We hebben deze schaal niet beoordeeld, maar hij is erg geliefd bij Amazon en verdient 4,5 van de 5 sterren uit meer dan 3000 beoordelingen. Trouwens, we zijn grote fans van Eufy’s lampen, stofzuigers en andere smart-home-producten, dus we bevelen het graag aan.

[Today’s deal: Eufy Smart Scale C1 for $25.49 on AmazonRemove non-product link]
0 Shares:
You May Also Like