De geweldige Rachio 3e slimme sprinklercontroller heeft zojuist zijn laagste punt in 2020 bereikt

rachio r3e primary

We zijn grote fans van de Rachio slimme sprinklercontroller en noemen het ons favoriete model in onze verzameling, maar het is niet goedkoop. Maar vandaag kunt u het hele jaar door de budgetversie voor de laagste prijs krijgen. Amazon verkoopt de Rachio 3e voor $ 100. Verwijder de niet-productlink wanneer je de coupon van $ 20 onder de prijs op de productpagina knipt. Dat is slechts $ 10 meer dan het laagste punt ooit van $ 100, maar het laagste sinds medio 2019.

We hebben de Rachio 3e in mei beoordeeld en hem vier van de vijf sterren gegeven. Zoals we destijds schreven: “Rachio stript zijn model 3 en snijdt een derde van het prijskaartje af; je zult waarschijnlijk de functies die zijn geschrapt niet missen. (Tenzij, dat wil zeggen, u meer dan acht zones moet onderhouden met de sprinklercontroller – het maximum dat deze controller ondersteunt.)

Ondanks het lagere prijskaartje krijg je nog steeds veel met de 3e. Het heeft weersintelligentie om onnodig water geven door regen, vorst of gewoon een dag met te veel wind over te slaan. Het ondersteunt ook smartphonebediening om uw sprinklers te laten werken, pauzeren en stoppen. De 3e kan ook slimme schema’s maken om uw gazon de best mogelijke behandeling te geven.

Wat het niet heeft, zijn enkele van de extra’s die de reguliere Rachio 3 heeft, zoals Apple HomeKit-ondersteuning, integratie van smart home-apparaten en Rachio’s Yard Map waarmee u de grenzen voor uw gazon kunt bepalen. Toch, als je zonder die extra’s kunt leven, krijg je met de 3e veel waar voor je geld, zeker voor deze prijs.

[Today’s deal: Rachio 3e smart sprinkler controller for $100 at AmazonRemove non-product link]
0 Shares:
You May Also Like