De geweldige JBL Link View slimme luidspreker kost slechts $ 100, meer dan 65% korting

jbl link view primary

De Google Home is een uitstekende luidspreker voor opdrachten, maar het is niet zo geweldig als een echt audioapparaat. Dat is waar high-fidelity slimme luidsprekers binnenkomen en vandaag hebben we een geweldige voor een waanzinnig lage prijs: Best Buy verkoopt de JBL Link View voor $ 100 op zijn eBay-winkel. Verwijder niet-productlink, ver beneden de $ 300 MSRP en de laagste prijs die we tot nu toe hebben gevolgd.

Killer audio is de belangrijkste reden om deze speaker te kopen. Zoals we in onze recensie schreven, kan hij met gemak zowel high-end als low-end combineren, zonder de blikkerige of warrige geluiden die andere slimme luidsprekers leveren: “De luidspreker leverde de eerste kick-drum en bas op “Psycho Killer” van Talking Heads (de geremasterde versie uit 2005) met een zielsbevredigende plof. Maar ik vond de luidspreker van JBL ook leuker om naar akoestische nummers te luisteren, zoals ‘Dilemma’ van The Modern Jazz Quartet, en Sarah Vaughns cover van ‘Black Coffee’.”

Toen we de Link View eind 2018 beoordeelden, gaven we hem 4 sterren en noemden hem ‘de best klinkende slimme luidspreker met Google Assistent’, maar de echte stereodrivers en een 5-inch, aan de achterkant gemonteerde passieve radiator zijn slechts een deel van wat maakt het geweldig. Net als de Echo Show heeft de Link View een 8-inch aanraakscherm dat je laat zien wat er wordt afgespeeld, weers- en verkeersrapporten en natuurlijk YouTube-video’s. En je kunt slimme apparaten bedienen en vragen stellen wanneer het binnen gehoorsafstand is.

Dus als je een luidspreker wilt met zowel smarts als geluid, dan is de JBL Link View de juiste keuze, vooral als je er een voor deze prijs kunt pakken.

[Today’s deal: JBL Link View smart speaker for $100 on Best Buy’s eBay storefrontRemove non-product link]
0 Shares:
You May Also Like
blurams home pro
Read More

Geavanceerde functies voor elk budget

In een oogopslag Beoordeling door experts Pluspunten Menselijke detectie en gezichtsherkenningOndersteunt lokale en cloudopslagKan video streamen naar Amazon…