De geweldige Amazon Echo Show 5 heeft zojuist zijn laagste prijs ooit bereikt

echoshow5

Amazon’s jaarlijkse Prime Day-verkoopevenement begint pas volgende week, maar de goede deals stromen al binnen. Vandaag kun je de Echo Show 5 krijgen voor $ 45. Verwijder de niet-productlink, de helft van de adviesprijs en een nieuw dieptepunt voor ons favoriete allround slimme display.

Natuurlijk moet je een Amazon Prime-lid zijn om deze deal te krijgen. Als u zich nog niet heeft aangemeld voor de service van $ 119 per jaar, kunt u een gratis proefperiode van 30 dagen krijgen die tot en met Prime Day duurt.

De Show 5 heeft een 5,5-inch slim display dat verkeers- en weersupdates kan tonen, foto’s kan weergeven en zelfs video kan afspelen van een select aantal apps en services. Het heeft ook de gebruikelijke functies die je zou verwachten van een Alexa-aangedreven apparaat, waaronder de mogelijkheid om smart home-apparaten te bedienen, toegang te krijgen tot muziekdiensten, podcasts af te spelen en naar audioboeken te luisteren. Het doet ook dienst als videotelefoon om andere Echo-apparaten te bellen of Skype-gesprekken te voeren. Het is een uitstekend klein apparaat en op dit moment is het beschikbaar voor de beste prijs tot nu toe.

We hebben de Echo Show 5 in juli 2019 beoordeeld en gaven hem 4,5 van de 5 sterren en concludeerden dat hij “de beste waarde van boven naar beneden in een slim display” levert. En toen was de prijs $ 90. Voor $ 45 is het een regelrechte koop.

[Today’s deal: Echo Show 5 for $45 for Prime Members only on AmazonRemove non-product link]
0 Shares:
You May Also Like