De geheel nieuwe Ring Video Doorbell kost nu slechts $ 100

allnewring

Als je wilt weten of het echt UPS aan de deur is, heeft Amazon een deal voor je. De online winkel verkoopt de geheel nieuwe Ring Video Doorbell voor $ 100. Verwijder niet-productlink. Dat is $ 30 goedkoper dan de officiële prijs.

De geheel nieuwe Ring is de tweede generatie van het origineel en is vergelijkbaar met de nu niet meer geproduceerde Ring Video Doorbell 2. Hij beschikt over 1080p video-opname, verbeterde bewegingsdetectie, privacyzones, audioprivacy en beter nachtzicht.

Hij werkt op batterijen en heeft geen aansluiting op uw interne bedrading nodig. Houd er echter rekening mee dat de batterij is ingebouwd, dus u kunt niet snel wisselen zoals bij de Ring 2.

Net als bij andere Ring-deurbellen, maakt dit apparaat tweerichtingsaudio mogelijk wanneer er iemand voor de deur staat. Om de volledige Ring-ervaring te krijgen, heb je de Ring Protect-abonnementsservice nodig, die $ 3 per maand per apparaat kost. Met de sub kun je video’s tot 60 dagen opnemen en bewaren in Ring’s cloudservice (Ring is eigendom van Amazon).

Je kunt de Ring ook integreren met Alexa voor spraakbesturing en bepaalde Echo-apparaten ondersteunen de tweerichtingsgesprekfunctie van de Ring Doorbell. Als je geen Alexa-apparaat hebt, kan de Ring-app je alles geven wat je nodig hebt.

De geheel nieuwe ring wordt voorgesteld als de voordelige optie voor mensen die nadenken over een slimme deurbel. Tegenwoordig maakt de verkoopprijs het een goed idee.

[Today’s deal: All-New Ring Video Doorbell for $100Remove non-product link ]
0 Shares:
You May Also Like