De geheel nieuwe Ring Floodlight Cam Wired Plus is 25% korting op Prime Day

ring floodlight cam wired plus

Ring wordt snel de koning van de markt voor slimme huisbeveiliging, en de Ring Floodlight Cam Wired Plus is een geweldige oplossing als je niet alleen een ruimte wilt verlichten, maar ook wilt monitoren met een beveiligingscamera. En Amazon verkoopt het voor $ 139,99 – een korting van 25 procent – tot 23:59 uur vanavond, wanneer Prime Day ten einde loopt. (Uw besparing wordt toegepast bij het afrekenen.)

We hebben dit nieuwe model nog niet beoordeeld, maar we hebben de originele Ring Floodlight Cam Wired in 2019 positief beoordeeld. De dubbele schijnwerpers van het nieuwe model zijn helderder dan die van het origineel en produceren een gecombineerde helderheid van 4.000 lumen vergeleken met de 2.000 lumen van het origineel -en de camera neemt video op met een resolutie van 1080p met nachtzicht in kleur.

Een horizontaal gezichtsveld van 140 graden (80 graden verticaal) zorgt voor een breed dekkingsgebied, en de ingebouwde bewegingsdetector kan worden ingesteld om u te waarschuwen voor alle bewegingen of alleen mensen die binnen het gezichtsveld bewegen. Met tweerichtingsaudio kunt u een gesprek voeren met een persoon in het zicht van de camera, en u kunt op afstand een ingebouwde sirene van 105 dB activeren als een mondelinge waarschuwing niet voldoende is om een ​​potentiële indringer af te schrikken.

Zoals de naam al aangeeft, moet de Ring Floodlight Cam Wired Plus worden aangesloten op het elektrische systeem van uw huis – de meeste mensen zullen een bestaande schijnwerper of verandalamp vervangen – maar de installatie duurt niet langer dan 15 of 20 minuten (Ring bevat een uitstekende stap- stapsgewijze installatievideo in de app). Na installatie kunt u de camera verbinden met uw 2,4 GHz wifi-netwerk.

Zoals met alle Ring-beveiligingscamera’s en deurbellen, heb je een Ring Protect-abonnement nodig als je video wilt opnemen; anders kunt u alleen een liveweergave van de camera zien. Gelukkig kost een Ring Protect-abonnement slechts $ 10 per maand voor een onbeperkt aantal Ring-camera’s. En als je een Ring Alarm-systeem hebt – te koop voor Prime Day voor maar liefst 40 procent korting – omvat dat abonnement professionele bewaking van het beveiligingssysteem. Niemand biedt die service voor minder.

[Today’s deal: Ring Floodlight Cam Wired Plus for $139.99 on Amazon.]
0 Shares:
You May Also Like