De geanimeerde Twinkly LED-lichtslingers van Ledworks staan ​​op het punt om hip te worden op muziek

twinkly led string lights 1

De afgelopen drie jaar hebben het Italiaanse slimme verlichtingsbedrijf Ledworks en het merk Twinkly slimme, “overschilderbare” LED-lichtslingers verkocht die een hit zijn bij het kerstboompubliek. Nu lanceert Ledworks een nieuwe dongle die zijn Twinkly-lampjes laat pulseren op je favoriete deuntjes.

Twinkly Music, gepland voor release later dit jaar, is een compacte dongle met een USB-voedingspoort en een geïntegreerde microfoon.

Sluit de dongle gewoon aan op een USB-aansluiting met stroomvoorziening, draai vervolgens uw deuntjes en de dongle stuurt het geluid naar de Twinkly mobiele app, waardoor de Twinkly-lampen op verschillende manieren op uw muziek reageren.

Voor degenen die niet bekend zijn met de LED-lampjes van Twinkly: maak niet de fout te denken dat dit standaard kerstverlichting is die je kunt in- en uitschakelen met Alexa- of Google Assistant-spraakopdrachten (hoewel dat natuurlijk een van de opties is ).

twinkelende muziek dongle detail

Met behulp van de camera van uw smartphone scant de Twinkly mobiele app elk van uw Twinkly-lampen en houdt hun positie in uw boom, uw muur of waar u ze ook wilt installeren bij.

Zodra dat is gebeurd, kun je de app gebruiken om kleurspatten op de lichten aan te brengen of uitgebreide animaties aan te zetten, zoals vallende sneeuw of schuivende kleurstrepen. Je kunt zelfs de lichten “verven” (die je op een 3D-kaart kunt bekijken) door op een kleur te tikken en vervolgens met je vingertop te vegen.

Met de aankomende Twinkly Music-dongle kunnen die patronen en animaties flitsen, pulseren of mee marcheren met de muziek. Je zou bijvoorbeeld een geanimeerd hart kunnen kiezen dat meebeweegt met de muziek, of (zoals ik in een demo zag) je scrollende strepen van kleur op het ritme laten marcheren.

twinkelende muziekdongle

Ledworks streeft naar een release in september van de nieuwe dongle, die volgens de CEO van het bedrijf, Andrea Tellatin, ongeveer $ 29 zou moeten kosten.

De slimme LED-lichtslingers van Twinkly zijn nu verkrijgbaar, beginnend bij $ 49 voor een reeks van 100 lampen.

0 Shares:
You May Also Like