De functie Seizoensbesparingen van Google wordt uitgerold naar meer Nest-thermostaten

Nest Learning Thermostat third generation

Je Nest-thermostaat staat op het punt nog slimmer te worden als het gaat om energiebesparing, dankzij een semi-exclusieve functie die binnenkort voor meer Nest-gebruikers zal worden ingeschakeld.

Google heeft zojuist aangekondigd dat de functie Seizoensbesparingen, die ooit alleen beschikbaar was voor klanten van met Nest samenwerkende nutsbedrijven, deze maand zal worden uitgerold voor alle Nest-gebruikers in de VS en Canada (helaas met uitzondering van Quebec).

De gratis functie Seizoensinstellingen geeft je Nest-thermostaat in wezen een seizoensgebonden “afstelling”, waarbij je “subtiele” aanpassingen maakt aan je Nest-verwarmings- en -koelingsschema, afhankelijk van wat het leert over je routine en seizoensgebonden weersveranderingen in je regio.

Eenmaal ingeschakeld, werkt Seizoensinstellingen zijn magie op de achtergrond. Een gouden tandwiel op het scherm laat je weten dat Seizoensinstellingen je Nest-instellingen aanpassen, hoewel je je instellingen voor verwarming en koeling later altijd handmatig kunt aanpassen.

Degenen die seizoensinstellingen op hun Nest-thermostaten inschakelen, kunnen volgens Google 3 tot 5 procent besparen op hun verwarmings- en energiekosten. Dat is niet niks nu we op het noordelijk halfrond de zomermaanden tegemoet gaan.

Je weet dat je Nest-thermostaat klaar is voor Seizoensinstellingen wanneer je een melding ziet op het thermostaatscherm en in de Nest-app.

Nadat je je hebt aangemeld, passen Seizoensinstellingen je Nest-instellingen voor verwarming en koeling automatisch aan.

0 Shares:
You May Also Like