De Fire TV Stick is een waanzinnige $ 20

firetvstick

Of je nu een tv-streamer nodig hebt om een ​​verouderde tv goed te maken of je hebt gewoon meer Alexa in je leven nodig, wij hebben de deal voor je. Amazon verkoopt de Fire TV Stick voor een waanzinnig goedkope $ 20. Verwijder niet-productlink. Dat is 50 procent korting, om nog maar te zwijgen van een historisch dieptepunt.

Dit is de nieuwste versie van de Fire TV Stick, maar houd er rekening mee dat deze geen 4K-streaming ondersteunt. Als dat is wat je nodig hebt, overweeg dan de Fire TV Stick 4KRemove niet-productlink, die ook voor 50 procent korting op de adviesprijs verkoopt, terwijl de Wi-Fi 6-enabled Fire TV Stick 4K Max $ 34,99 kost. Verwijder niet-productlink, of 35 procent korting.

De $ 20 Fire TV Stick heeft een Alexa Voice Remote voor het gebruik van spraakbesturing met de TV Stick. Druk gewoon op de microfoonknop op de afstandsbediening om shows en apps te starten met Alexa-commando’s, of vraag Alexa om je een weerbericht te geven, je planning te bekijken, compatibele smarthome-apparatuur te bedienen en meer. Deze Fire TV Stick ondersteunt ook Dolby Atmos voor meeslepende audio met inhoud die dit biedt.

Als je iets nodig hebt om je kabels te knippen en je kunt leven met 1080p video-uitvoer, dan is deze sterk afgeprijsde streamer een goed idee.

[Today’s deal: Fire TV Stick for $20 at Amazon.Remove non-product link]
0 Shares:
You May Also Like