De eendaagse uitverkoop van Amazon geeft je wifi een boost voor altijd lage prijzen

Amazon begint de laatste week van februari met een uitstekende eendaagse uitverkoop van netwerkproducten. Verwijder niet-productlink om je huis te voorzien van zoete, snelle wifi. Dit zijn onze topkeuzes:

Voor iedereen met een groter huis zijn er vandaag twee fantastische mesh-routerdeals. Als eerste is er het Netgear Orbi Tri-band Mesh Wi-Fi System (RBK33) three-pack voor $ 187. Verwijder niet-productlink, goed voor ongeveer 20 procent korting op de gebruikelijke prijs. Deze bundel bevat de router van het basisstation en twee satellieten met wandstekker die tot 5.000 vierkante voet kunnen beslaan. In onze recensie van de versie met twee satellieten ontdekten we dat het een gemiddelde router was, maar voor de huidige prijs is het zeker de moeite van het bekijken waard, vooral als je het in krappe ruimtes installeert.

Ook te koop is onze tweede plaats voor het beste mesh wifi-systeem. Je kunt het Linksys Velop 3-pack pakken voor slechts $ 280. Verwijder niet-productlink, een altijd lage prijs en een mooie besparing op de adviesprijs van $ 400. Dit mesh-systeem beslaat tot 6000 vierkante meter en presteerde in onze tests bewonderenswaardig onder stress.

En tot slot, als een mesh-systeem te veel is voor uw ruimte, is deze Netgear 4-stream Wi-Fi 6 AX1800 een koopje voor slechts $ 85. Verwijder niet-productlink, na toepassing van de coupon van $ 15 in de aanbieding. Dat is een nieuw dieptepunt en een geweldige prijs voor een vertrouwde naam in routers. Zelfs als je nog geen Wi-Fi 6-apparaten hebt, zou je nog steeds een goede boost in snelheid en dekking moeten zien ten opzichte van een oudere router.

Er zijn een paar andere netwerkapparaten en ook een aantal opslagopties, dus zorg ervoor dat je de hele verkoop bekijkt voordat deze eindigt. Verwijder de niet-productlink.

0 Shares:
You May Also Like