De drieweg Kasa slimme schakelaar van TP-Link daalt onder $ 20

tplinkswitch

Verander je domme lampen in slimme lampen met de deal van vandaag. Amazon verkoopt de Kasa drieweg slimme schakelaar van TP Link voor $ 18. Dat is de all-time lage prijs. Beter nog, zoals alle TP-Link Kasa-apparaten, heeft deze geen hub nodig om hem te bedienen. In plaats daarvan maakt hij rechtstreeks verbinding met uw wifi-netwerk via de Kasa-smartphone-app.

De schakelaar heeft een nuldraad nodig en is voor niet-dimbare lampen. Het werkt met 3-weg schakelaars, waardoor het een goed hulpmiddel is voor het bedienen van een trapverlichting of een ander armatuur met meer dan één schakelaar. Het werkt ook met enkelpolige schakelaars. Als je instructies nodig hebt over hoe je het moet instellen, zal de Kasa-app je door het installatieproces leiden.

Deze Kasa-switch werkt met Alexa en Google Assistant voor spraakbesturing. Het ondersteunt ook planning als u wilt dat het licht op een bepaald tijdstip wordt in- of uitgeschakeld. Er is ook een “Afwezig-modus” die het licht willekeurig in- en uitschakelt, zodat het lijkt alsof er iemand thuis is.

[Today’s deal: TP-Link Kasa 3-way smart switch for $18 on Amazon.]
0 Shares:
You May Also Like