De draadloze subwoofer van Roku kost vandaag slechts $ 150

roku wireless subwoofer

Roku’s streaming-apparaten behoren tot de beste in de biz, en het audio-aanbod belooft je entertainmentervaring nog verder te verbeteren. Vandaag kun je op Amazon de Roku draadloze subwoofer krijgen voor $ 150, lager dan een catalogusprijs van $ 180 en de goedkoopste die we hebben gezien.

Deze subwoofer heeft een vermogen van 250 watt en belooft een bloeiende, meeslepende audio-ervaring. Dankzij de draadloze verbinding kunt u hem overal plaatsen, tot 10 meter van uw tv, zodat u hem kunt plaatsen waar u maar wilt. En u hoeft zich geen zorgen te maken over het verbergen van kabels, zelfs niet als uw subwoofer ver van uw tv is opgesteld. Automatische software-updates houden Roku op de hoogte van alle verbeteringen die Roku aanbrengt, terwijl een 10-inch stuurprogramma audiovervorming helpt voorkomen.

Merk op dat deze subwoofer alleen werkt met Roku Audio, inclusief de Roku Smart Soundbar, Roku Wireless Speakers en Roku Streambar. Dus zelfs als je een Roku-streamingapparaat hebt, heb je Roku’s geluidssysteem nodig om dit te laten werken.

Deze subwoofer scoort gemiddeld 4,7 sterren op 5 op Amazon over meer dan 250 gebruikersbeoordelingen.

[ Today’s deal: Roku wireless subwoofer from Amazon for $150 ]
0 Shares:
You May Also Like