De draadloze beveiligingscamera van Swann biedt gratis gezichtsherkenning en cloudopslag

swann 1080p wire free security camera

Slimme beveiligingsfabrikant Swann heeft zojuist een nieuwe draadloze beveiligingscamera voor thuis onthuld met een weerbestendig ontwerp, Alexa- en Google Assistent-ondersteuning en gratis gezichtsdetectie en cloudopslag.

Nu te koop voor $ 149, de Swann Wire-Free Security CameraRemove non-product link maakt verbinding met 2,4 GHz wifi-netwerken (Swann zegt dat de camera een wifi-bereik heeft van ongeveer 20 meter, afhankelijk van de lokale omstandigheden), en hij wordt gevoed door een oplaadbare 6000mAh die tot drie maanden kan duren tussen oplaadbeurten. De camera heeft een IP65-classificatie voor bescherming tegen het binnendringen van stof en water dat uit een mondstuk wordt gespoten, waardoor hij geschikt is voor buitenmontage.

De draadloze beveiligingscamera kan video opnemen in een resolutie van 1080p en heeft een gezichtsveld van 180 graden, nachtzicht (tot 8 meter) en tweerichtingsaudio.

Uitgerust met “True Detect” warmte- en bewegingssensoren, kan de camera u een melding sturen wanneer hij warmte detecteert van mensen of voertuigen, terwijl gezichtsherkenningsondersteuning voor maximaal 10 personen u kan laten weten wanneer de camera een vriend of geliefde ziet.

De draadloze beveiligingscamera ondersteunt zowel Alexa als Google Assistant, en u kunt video van de camera streamen op een Google-display, een Chromecast-apparaat of elk ander Amazon Echo-apparaat met een scherm. Er is helaas geen ondersteuning voor HomeKit.

swann 1080p draadloze bewakingscamera montage

Swann zegt dat het zeven dagen gratis video-opslag in de cloud aanbiedt, samen met twee dagen lokale video-opslag. U kunt uw cloudopslag uitbreiden tot 60 dagen door te kiezen voor de optionele abonnementen van Swann, waarmee u $ 5 per maand terugkrijgt voor een enkele camera of $ 15 per maand voor maximaal 10 camera’s. De abonnementen bevatten ook “rijke” meldingen met afbeeldingen die zijn opgenomen in de mobiele waarschuwingen, verzekeringsbescherming en een verlengde garantie van twee jaar.

De camera wordt geleverd met een magnetische montagestandaard, montageschroeven en pluggen, een 3M plakstrip om de cameramontage aan een muur te plakken en een USB Type-A-naar-Micro-USB-oplaadkabel.

We zullen meer te zeggen hebben over de Swann 1080p draadloze beveiligingscamera zodra we een review-eenheid hebben bekeken.

0 Shares:
You May Also Like
switch lifestyle
Read More

Briljante Smart Dimmer Switch review

In een oogopslag Beoordeling door experts Pluspunten Aantrekkelijk industrieel ontwerpResponsieve dimmer met natuurlijke, aanraakgevoelige bedieningKan een hele smart…