De chique Go + Play Bluetooth-luidspreker van Harman Kardon is meer dan 50% korting

hk go play

Harman Kardon biedt een aantal zeer mooie audioapparatuur, maar de prijsstelling kan vaak onbereikbaar zijn voor koopjesjagers. Niet zo vandaag. De online winkel van het bedrijf verkoopt zijn Go + Play draagbare Bluetooth-luidspreker voor $ 200. Verwijder niet-productlink. Dat is 56 procent korting op de gebruikelijke prijs en dichter bij de prijs van populaire Bluetooth-luidsprekers zoals de populaire Charge 4 van JBL, die momenteel $ 175 is.

De Go + Play is niet zo robuust als opties zoals de Charge 4, maar je koopt hem niet voor dezelfde scenario’s. Dit wil je waarschijnlijk niet mee naar het strand. De luidspreker van Harman Kardon is meer om door het huis te sjouwen en er goed uit te zien tijdens het doen, met een stoffen afwerking en een comfortabele stalen handgreep die over de luidspreker gebogen is om hem mee te nemen.

De Go + Play moet ook een zeer goed geluid bieden dankzij de dubbele woofers en tweeters, samen met twee passieve radiatoren. We hebben het niet beoordeeld, maar we waren onder de indruk van de originele Go + Play Micro in 2010 – de huidige versie van de reguliere Go + Play die in 2016 werd uitgerold.

U kunt maximaal drie apparaten tegelijk verbinden via Bluetooth. De Go + Play bevat ook dubbele microfoons als je de luidspreker wilt gebruiken om gesprekken aan te nemen, en het bedrijf zegt dat de batterij tot 8 uur speeltijd heeft. Je kunt ook twee Go + Play-luidsprekers met elkaar synchroniseren voor nog meer geluid, en voor de prijs van vandaag is dat idee iets realistischer.

[Today’s deal: Harman Kardon Go + Play for $200 on Harman Kardon.Remove non-product link]
0 Shares:
You May Also Like