De C8W Pro 2K van EZVIZ biedt pan- en kantelbeveiliging voor uw huis

EZVIZ C8W Pro 2K

In een oogopslag

Beoordeling door experts

Pluspunten

Pan-en-tilt met auto-trackingLokale en cloudopslagMens- en voertuigdetectie

nadelen

Kan niet tegelijkertijd waarschuwingen voor detectie van mensen en voertuigen ontvangenVereist wisselstroom

Ons oordeel

Geavanceerde functies en betaalbaarheid maken deze beveiligingscamera voor buiten een geweldige optie voor de meeste gebruikers.

Prijs bij beoordeling

$ 149,99

Beste prijzen vandaag: EZVIZ C8W Pro 2K

Amazone

$ 149,99

Free

EZVIZ blijft zijn toch al overvloedige cameralijn voor huisbeveiliging uitbreiden met de C8W Pro 2K. De C8-serie omvat een half dozijn vergelijkbare pan- en tiltcamera’s voor buiten, met als meest voor de hand liggende onderscheidende factor de prijs. Met $ 150 bevindt de C8W Pro 2K zich ergens in het midden van het pakket, maar op basis van onze beoordelingen van de C8C en de C8PF is het misschien wel de beste van het stel.

Wat is het ontwerp van de EZVIZ C8W Pro 2K?

Net als de rest van de C8-lijn heeft de C8W Pro 2K een bolvormig lichaam, dat is bevestigd aan een montageapparaat. De onderste helft van de camerabehuizing kan tot 340 graden horizontaal en 80 graden verticaal worden gedraaid om een ​​panoramische dekking te bieden van alles onder het cameravlak. Een pigtail die aan de houder is bevestigd, splitst zich in een voedingspoort en een ethernetpoort, zodat je een bekabelde verbinding met je router kunt gebruiken als je geen wifi kunt of wilt gebruiken. De camera heeft een IP65-classificatie (u kunt hier de details over IP-codes vinden) voor stof- en waterbescherming en heeft een bedrijfstemperatuur van -22 graden F tot 140 graden F.

De camera ondersteunt mens- en voertuigdetectie, tweerichtingsverkeer, praten, automatisch volgen en zowel zwart-wit (IR ingeschakeld) als kleur (spotlight ingeschakeld) nachtzicht. Door gebeurtenissen geactiveerde videoclips kunnen lokaal worden opgeslagen op een microSD-kaart (tot 256 GB, niet inbegrepen) of in de cloud. De cloudservice van EZVIZ biedt meerdere abonnementen: drie dagen opslag voor $4 per maand/$40 per jaar, zeven dagen opslag voor $6 per maand/$60 per jaar, of 30 dagen opslag voor $11 per maand/$110 per jaar. De camera wordt geleverd met een 7-day free proef van de dienst.

EZVIZ C8W Pro 2K

EZVIZ

Hoe stel je de EZVIZ C8W Pro 2K in?

De camera-instelling gebeurt via de EZVIZ-app. Nadat u de camera hebt toegevoegd, wordt u gevraagd om de QR-code op de behuizing te scannen met uw telefoon. De app leidt je vervolgens nog een paar stappen om verbinding te maken met je wifi. Zoals bij alle draadloze camera’s, is het een goed idee om ervoor te zorgen dat je een sterke netwerkverbinding hebt vanaf de plek waar je de camera wilt installeren voordat je hem monteert. Als u geen sterk signaal kunt krijgen, kunt u profiteren van de ethernetverbinding.

Met de montageapparatuur van de camera kunt u de C8W Pro 2K aan een muur of onder uw dakrand monteren. Schroeven en ankers worden meegeleverd, maar als je geen gemakkelijke toegang tot een buitenstopcontact hebt en/of een ethernetverbinding moet gebruiken, heb je een boormachine nodig om gaten te maken om deze kabels terug in je huis te leiden.

De EZVIZ-app maakt het eenvoudig om de pan-en-tilt-lens van de camera te bedienen via een richtingpad en aanpasbare waypoints. De andere functies van de camera zijn ook eenvoudig te beheren, met duidelijk gelabelde tools voor het opnemen van video on demand, het maken van een screenshot van de live feed, het gebruik van tweerichtingsgesprekken en het vastleggen van een 360-graden foto. Er is ook een “alarm”-knop die kan worden gebruikt om de “Active Defense”-modus van het systeem te activeren, die de schijnwerpers van de camera laat flitsen terwijl een sirene klinkt om indringers af te schrikken.

Hoe werkt persoons- en voertuigdetectie op de EZVIZ C8W Pro 2K?

De verschillende detectiefuncties van de camera werkten goed. Als automatisch volgen is ingeschakeld, vergrendelt de camera op het bewegende object, dat in een rood vak in de video is ingesloten, en volgt het tijdens het opnemen van de activiteit. De detectie van mensen en voertuigen was over het algemeen nauwkeurig en waarschuwingen kwamen op tijd.

Mijn enige klacht is dat je schijnbaar niet tegelijkertijd op de hoogte kunt worden gesteld van zowel menselijke als voertuigactiviteiten; het selecteren van het ene type detectie in de app deselecteert automatisch het andere. Dus toen ik de camera instelde om mijn oprit te bewaken, moest ik kiezen of ik gewaarschuwd wilde worden voor auto’s of mensen die het terrein betreden.

EZVIZ-app

Michael Ansaldo/IDG

Hoe zijn de nachtzichtprestaties van de EZVIZ C8W Pro 2K?

Beide modi van nachtzicht waren in staat en zorgden voor veel verlichting – tot 30 voet, volgens de specificaties van de camera – en detail. Je hebt de mogelijkheid om de een of de ander in te schakelen of de “slimme” modus te gebruiken, die standaard in zwart-wit staat en alleen overschakelt naar kleur wanneer beweging wordt gedetecteerd, zodat de schijnwerper niet continu brandt.

EZVIZ biedt de nodige aanpassingsopties in het instellingenmenu van de app. U kunt bewegingszones instellen om uw detectiegebieden te verkleinen, de detectiegevoeligheid aanpassen, plannen wanneer u wel (en geen) waarschuwingen wilt ontvangen, de slaapmodus inschakelen en meer. Je kunt de camera ook eenvoudig verbinden met Amazon Alexa, Google Assistant of IFTTT om te gebruiken met andere apparaten in huis via de Smart Integrations-functie van de app.

Is de EZVIZ C8W Pro 2K het geld waard?

Over het algemeen is de C8W Pro 2K een gepolijst product. De beeldkwaliteit is uitstekend en ik ondervond heel weinig vertraging tijdens het gebruik van de camera via Wi-Fi. Het onvermogen om tegelijkertijd waarschuwingen voor menselijke en voertuigactiviteit te ontvangen, is een beetje een hoofdbreker en hopelijk kan dit in een toekomstige update worden opgelost. Dat is echter muggenzifterij, want dit is een solide, goed afgeronde beveiligingscamera voor buiten die elke gebruiker goed zou moeten dienen.

0 Shares:
You May Also Like