De Broadcast-functie van de Google Assistent kan je nu bereiken vanaf je telefoon

google assistant broadcast

Wil je het hele gezin oproepen, zelfs als sommige dierbaren op pad zijn? De Broadcast-functie van Google Assistant kan dat nu doen, dankzij een recente update. Google introduceert ook een langverwachte verbetering van de Family Bell-functie van de Assistent.

De verbeterde uitzendingsfunctie van Google Assistent is ingesteld om vandaag live te gaan en kan nu leden van uw gezinsgroep bereiken op hun telefoons en op slimme Google-speakers en -schermen.

Je kunt bijvoorbeeld zeggen “Hey Google, vertel het mijn familie, het eten is over een uur klaar” vanaf de Google Nest Hub Max in de keuken, en de Google Assistent zendt het bericht uit naar alle andere Google-speakers en -schermen in je huis , evenals op de iPhones en Android-telefoons van alle gezinsleden die onderweg zijn.

google assistent uitzending op Android-telefoon

Als je een uitzending van Google Assistant op je telefoon ontvangt, kun je met je stem antwoorden, of je kunt een antwoord uittikken door op de knop Beantwoorden te drukken.

De update brengt de Broadcast-functie van Google Assistant meer in lijn met Intercom op Apple’s HomePod-speakers, die uitzendingen naar familieleden kan sturen op verschillende apparaten, waaronder iPhones, iPads, AirPods en CarPlay-apparaten.

Voorheen kon je met de mobiele app van Google Assistent alleen Broadcast-berichten maken op je telefoon, niet ontvangen.

Verbeteringen aan Family Bell

Google heeft ook enkele updates voor de Family Bell-functie onthuld, waarmee je de Google Assistent kunt instellen om gezinsleden eraan te herinneren wanneer de les begint, wanneer het tijd is voor een snack, wanneer de lunch begint, enzovoort.

Ik ben een toegewijde Family Bell-gebruiker geworden sinds de functie afgelopen zomer voor het eerst arriveerde, vooral omdat onze derdeklasser dit jaar fulltime op afstand is.

Frustrerend is echter dat Family Bell-herinneringen tot nu toe beperkt waren tot het klinken van slechts één slimme luidspreker of scherm van Google. Dat betekent dat mijn dochter de “Tijd voor de ochtendvergadering!” niet zou horen. bel op de Nest Hub Max in de keuken als ze beneden was.

Ik plaag Google-vertegenwoordigers al maanden over dit probleem en het lijkt erop dat ze er eindelijk iets aan hebben gedaan. Vanaf vandaag zegt Google dat het de mogelijkheid voor Family Bells uitrolt om op meerdere Google-speakers en -schermen te rinkelen in plaats van slechts één. Met andere woorden, geen excuses meer om je dagelijkse wiskundebijeenkomst te missen, jochie.

Naast Family Bell-functionaliteit met meerdere luidsprekers, ondersteunt de Family Bell-functie de komende weken acht nieuwe talen, waaronder Frans, Japans, Italiaans, Spaans, Portugees, Nederlands, Hindi en Koreaans.

Binnenkort ook beschikbaar voor Family Bell: de mogelijkheid om simpelweg “stop” te zeggen om een ​​bel uit te zetten, in plaats van het commando te moeten inleiden met “Hey Google”.

0 Shares:
You May Also Like