De bloeiende high-end slimme luidspreker van Harmon Kardon kost $ 210 korting

harmankardoncitation500

Als je een slimme luidspreker wilt die niet inlevert op geluidskwaliteit, heeft Newegg vandaag een deal voor je. De online retailer verkoopt de Harman Kardon Citation 500 voor $ 390. Verwijder niet-productlink. Deze luidspreker wordt op veel andere plaatsen online voor $ 500 tot $ 600 verkocht, dus je krijgt een geweldige deal. De verkoop loopt t/m maandag.

De Citation 500 wordt geleverd met Google Assistant, die precies hetzelfde werkt als in Google Home. Je kunt het gebruiken om antwoorden op vragen te krijgen, muziek af te spelen, je schema te achterhalen en je smarthome-apparaten te bedienen. Het bevat zowel Bluetooth als Google’s Chromecast-technologie voor draadloos streamen vanaf je apparaat (je krijgt waarschijnlijk een betere geluidskwaliteit door te casten).

De luidspreker heeft ook een klein LCD-kleurenaanraakscherm aan de bovenkant om te regelen wat er wordt afgespeeld.

De Citation 500 kan worden geïntegreerd met andere Harman Kardon Citation-luidsprekers in huis voor wat het bedrijf een ‘hele huisaudio-ervaring’ noemt. Dit betekent de mogelijkheid om dezelfde muziek op meerdere luidsprekers af te spelen, of om verschillende muziek in verschillende kamers af te spelen en alles vanaf een mobiel apparaat te bedienen.

We hebben de Citation 500 niet beoordeeld, maar hij lijkt zowel door gebruikers als door critici goed te worden gewaardeerd. Als je op zoek bent naar een premium luidspreker met ingebouwde slimme functionaliteit, zul je de set van Harman Kardon niet vaak voor dit weinig vinden.

[Today’s deal: Harman Kardon Citation 500 for $390 at Newegg.Remove non-product link]
0 Shares:
You May Also Like