De Blink Mini-beveiligingscamera kost nu slechts $ 25 voor Prime-leden

blink mini cam cr

Velen van ons zijn veel meer thuis dan vroeger, maar dat betekent niet dat we geen beveiligingscamera’s nodig hebben. Misschien kunnen we allemaal meer dan ooit een extra paar ogen gebruiken die op ons huis letten, en de populaire Blink Mini is een geweldige optie om precies dat te doen. Als je vandaag Amazon Prime-lid bent, kun je de Blink Mini-beveiligingscamera voor binnenshuis kopen voor $ 25. Verwijder niet-productlink, een besparing van $ 10.

Deze compacte camera voor binnen is slechts 2 inch x 1,9 inch x 1,4 inch en weegt minder dan 2 oz., dus hij is gemakkelijk in een kamer te plaatsen zonder opdringerig te lijken. Met een gezichtsveld van 110 graden neemt deze camera overdag 1080p op en ‘s nachts infrarood, zodat je indringers kunt vastleggen en opnemen, ongeacht hoe laat ze verschijnen. Bovendien kun je met tweerichtingsaudio zowel luisteren als praten met iedereen in de kamer, terwijl aanpasbare bewegingsdetectiezones je kunnen waarschuwen voor ongebruikelijke activiteit wanneer je verbonden bent met je telefoon. Het is ook compatibel met Alexa, dus je kunt de camera in- en uitschakelen en live en opgeslagen video bekijken met alleen je stem.

Om video op te slaan, heb je een abonnement op het Blink-abonnement nodig, dat tot het einde van het jaar gratis is inbegrepen en daarna $ 3 per camera (of $ 10 voor onbeperkte camera’s). In onze recensie gaven we de Blink Mini 3 van de 5 sterren, waarbij we opmerkten dat hoewel een deel van zijn functionaliteit nog steeds een beetje onhandig is, “de budgetgeprijsde Blink Mini een praktische keuze zou kunnen zijn voor binnenbeveiliging”, vooral vanwege zijn solide bewegingsdetectiemogelijkheden, compact formaat en lage prijs, zelfs vóór deze korting.

[ Today’s deal: Blink Mini indoor security camera for $25Remove non-product link for Prime members ]
0 Shares:
You May Also Like