De Beyerdynamic Space is zowel een draagbare speaker als een speakerphone

A aide view of the Beyerdynamic Space in Nordic gray

De Duitse audiofabrikant Beyerdynamic is van plan om zijn draagbare Space-luidspreker uit te brengen, die is ontworpen voor zowel het afspelen van muziek als als een luidsprekertelefoon voor thuis of op kantoor.

Space kost $ 179,99 en is verkrijgbaar in Scandinavisch grijs, houtskool of aquamarijn. De luidspreker kan via Bluetooth of de meegeleverde USB-C-kabel worden aangesloten op uw computer of een ander afspeelapparaat.

De nieuwste Bluetooth-speakerphone van Beyerdynamic – het bedrijf introduceerde de Phonum begin 2019 – bevat verschillende muziek- en spraakmodi en de luidspreker is ontworpen om automatisch tussen de twee te schakelen. Koppel twee Spaces en True Wireless-technologie levert echte stereo in plaats van alleen de mono-audio van de eerste luidspreker te spiegelen. Het stereo-effect werkt met zowel muziek als telefoongesprekken.

Bovenaanzicht van Beyerdynamic Space-luidspreker in houtskool

Michael Soledad / Beyerdynamic

De luidspreker bevat Beyerdynamic’s 360-graden slimme microfoontechnologie, waarmee maximaal zes deelnemers de Space tegelijkertijd kunnen gebruiken. Dankzij full-duplex audio kunnen bellers spreken en tegelijkertijd gehoord worden zonder uitval of stemonderbreking. Vier MEMS-microfoons (micro-elektromechanisch systeem) kunnen audio automatisch verwerken om stemmen te benadrukken en achtergrondgeluid te onderdrukken.

Elke Space-luidspreker heeft een diameter van 5,2 inch en is slechts 1,5 inch hoog, waardoor het een echt draagbare optie is die 0,75 lbs weegt. Een volledige lading van de lithium-ionbatterij duurt 2,5 uur en biedt 20 uur gebruik als communicatieapparaat.

De Space-luidspreker wordt geleverd met een in kleur gecoördineerde USB-C-kabel en een USB-C naar USB-A-adapter. Er is een tas met trekkoord en een QuickStart-handleiding in de doos inbegrepen.

Elke Beyerdynamic Space-luidspreker is gemaakt voor zowel thuis- als kantoorgebruik en heeft een Kensington-slotaansluiting om het apparaat in een open omgeving te beveiligen en een Business-modus die onbedoelde koppeling met omringende Bluetooth-apparaten voorkomt.

De visuele ontwerpesthetiek van de Beyerdynamic Space moet in elke omgeving passen. Er is een matte afwerking op de luidsprekerbehuizing met een antibacteriële stoffen hoes over de driver. Functieknoppen zijn duidelijk gelabeld op een ring bovenop het apparaat.

Space maakt gebruik van Bluetooth 5.0 en ondersteunt de HFP- en A2DP-streamingprofielen. De 1,5-inch full-range luidspreker heeft twee passieve radiatoren. De speaker werkt zowel met Siri als met Google Assistant op een aangesloten telefoon (het is dus geen slimme speaker op zich).

Alle drie de kleuren van de Beyerdynamic Space draagbare luidspreker zijn nu verkrijgbaar.

James heeft in de muziek gewerkt als producer, A&R executive, muziekuitgever, manager en platenhandelaar. Hij schrijft over muziek, technologie en films vanuit zijn huis in Georgië.

0 Shares:
You May Also Like