De beste slimme sproeier die u voor uw gazon kunt kopen, is nu $ 50 minder

Rachio 3 with cover

De lente is begonnen en als u wilt dat uw gazon er zo groen mogelijk uitziet, kost onze favoriete slimme sprinklercontroller nu aanzienlijk minder dan vorig jaar. Amazon verkoopt de Rachio 3 slimme sprinklercontroller met acht zones voor $ 181,26.

We hebben de Rachio 3 een groot deel van de winter rond deze prijs gezien, maar vorig jaar zweefde de prijs constant tussen $ 210 en $ 230. Dat betekent dat je ongeveer $ 50 bespaart in vergelijking met de prijzen van vorig jaar, en zodra het warme weer aanbreekt, kan de prijs van de Rachio 3 heel goed weer stijgen.

Toen we de Rachio 3 testten, gaven we hem 4,5 van de 5 sterren en een Editors’ Choice award, en zoals eerder vermeld, het blijft de beste slimme sprinklercontroller die je in 2021 kunt kopen. “De beste slimme sprinklercontroller ter wereld wordt nog beter, met nieuwe functies, betere draadloze connectiviteit en slimmer waterbeheer”, zeiden we in onze recensie.

De Rachio 3 is compatibel met Alexa en Apple HomeKit voor spraakbesturing. Het heeft ook een hyperlokale weersintelligentiefunctie die de gegevens van het weerstation kamt om een ​​beter idee te krijgen van wat er in uw regio gebeurt. Als het te nat of te winderig is, past de sprinklercontroller zijn schema daarop aan.

Als je slimme dingen aan je sprinklerinstallatie wilt toevoegen, is de Rachio 3 een uitstekende keuze, en nu kun je hem voor een zeer goede prijs krijgen.

[Today’s deal: The eight-zone Rachio 3 smart sprinkler controller for $181.26 on Amazon.]
0 Shares:
You May Also Like