De beste slimme garagedeurcontroller kost slechts $ 20, alleen vandaag

chamberlainmyq

Uw garagedeur openen met een klik is heel gewoon. Maar uw garagedeur automatisch net op tijd openen om de oprit op te rollen? Dat is een zeldzame traktatie waarvoor een slimme controller voor uw bestaande systeem nodig is. Alleen vandaag kun je de nieuwste versie krijgen van de beste slimme garagecontroller die je kunt kopen, Chamberlain’s myQ slimme garagedeuropener, voor slechts $ 20 op Amazon.

Dat is $ 10 korting op de adviesprijs en de beste prijs tot nu toe in 2021, terwijl ook slechts $ 2 hoger is dan het laagste punt ooit. De dealprijs eindigt net voor middernacht Pacific time op maandagavond Pacific time.

We hebben in 2019 een eerdere versie van de Chamberlain myQ garagedeuropener beoordeeld, met vier van de vijf sterren en een Editors’ Choice-prijs. “De uitstekende mogelijkheden en bodemprijs van MyQ maken het een no-brainer, eersteklas keuze op het gebied van slimme garagecontrollers”, zeiden we. Het blijft tot op de dag van vandaag de topaanbeveling in onze verzameling van de beste slimme garagecontrollers.

Deze nieuwere versie is een incrementele upgrade ten opzichte van de vorige versie met een compacter ontwerp en een opnieuw geplaatste montageplaat voor eenvoudigere installatie. Het bevat ook Bluetooth Low Energy-integratie die de initiële installatie naar verluidt een beetje eenvoudiger maakt. Het bedrijf zegt dat deze controller zal werken met de meeste grote merken garagedeuropeners die na 1993 zijn geproduceerd, zolang ze standaard veiligheidssensoren hebben.

We hielden echt van de originele versie van deze garagedeuropenercontroller, en met de nieuwe verbeteringen en de impulsaankoopprijs van $ 20, raden we dit aan als een geweldige upgrade van je bestaande setup. Houd er wel rekening mee dat je voor een dubbeldeurs garage moet betalen voor een extra sensor!

[Today’s deal: Chamberlain myQ Smart Garage Door Opener for $20 on Amazon.]
0 Shares:
You May Also Like