De beste proefversies van 30 dagen om tv te streamen om thuis te bingewatchen

stranger things

Als je van plan was om zulke streaming-tv-hits als , , , en (een show die ik al lang wilde bekijken), in te halen, is onze huidige thuissituatie het perfecte moment om te beginnen, en je hoeft niet een dubbeltje betalen voor het plezier.

Enkele van de grootste merken in het streamen van video bieden nu gratis proefperiodes van 30 dagen aan voor het samplen van hun tv- en filmaanbod. Hoewel u (in de meeste gevallen tenminste) uw creditcardgegevens moet verstrekken om aan uw gratis proefperiode te beginnen, kunt u altijd annuleren voordat er kosten in rekening worden gebracht. U kunt echter de streamingtoegang verliezen zodra u annuleert als u dit doet voordat de proefperiode is afgelopen, dus lees de algemene voorwaarden van elke service. Om u aan te melden, klikt of tikt u op een van de gekoppelde kopjes hieronder en gebruikt u de promotiecode als deze wordt vermeld.

Netflix (30 dagen gratis proefperiode)

De thuisbasis van hits als , , , , (een van mijn persoonlijke favorieten) en (een paar jaar geleden een Oscar-genomineerde voor de beste foto), de online videostreaminggigant heeft een permanente proefaanbieding van 30 dagen voor nieuwe leden, en jij hoef niet door hoepels te springen om het te krijgen; maak gewoon een account aan, voer uw betalingsgegevens in en begin met streamen.

Enkele van de beste programma’s op tv worden momenteel gestreamd op Amazon Prime Video, met name en , samen met , , en . Prime Video heeft ook geïnvesteerd in een aantal eersteklas originele films, waaronder en (als je het nog niet hebt gezien, stop dan met wat je aan het doen bent en stream het). Je kunt Amazon Prime Video 30 dagen bekijken nadat je je hebt aangemeld voor een gratis Amazon-account.

Hulu (30 dagen gratis op proef)

Ik moet de veelgeprezen , en dat is een vergissing die ik wil corrigeren zodra ik me aanmeld voor een gratis proefperiode van 30 dagen. Andere originele Hulu-shows zijn , , , , en .

de geweldige mevrouw maizel

CBS All Access (30 dagen gratis op proef met code ALL)

Maak het zo! Blijf op de hoogte van de nieuwe avonturen van Jean-Luc in , of neem contact op met de sluwe advocaten op (wat misschien nog beter is dan de inspiratie die je moet zien, ). Je krijgt ook de run van meer dan 12.000 afleveringen van CBS-shows; hoewel persoonlijk binge-watchen me weken bezig kan houden (“Overlevenden klaar … Go!”).

Hudder (30 dagen gratis proef met code SHUTIN)

Er gaat niets boven een geweldige horrorfilm om je gedachten af ​​te leiden van de huidige verschrikkingen, en Shudder heeft een aantal van de engste films ooit gemaakt, waaronder (het origineel natuurlijk), en , samen met cultklassiekers , , , en . Hudder heeft ook een groot aantal originele shows en films, waaronder , , , en . Er is zelfs een reeks horrorfilmmarathons georganiseerd door de legendarische Joe Bob Briggs.

Sundance Now (30 dagen op proef met code SUNDANCENOW30)

De online versie van Sundance TV biedt een brede selectie van innovatieve shows en beperkte series, waaronder , , , , , en meer.

Het laatste seizoen van is aangebroken, dus het is een goed moment om de verslavende, door Claire Danes geleide thriller bij te praten. Andere populaire Showtimes-series zijn (met Paul Giamatti en ex-Homeland-ster Damian Lewis, ook bekend als Capt. Winters uit ), , , en . Oh, en laten we niet vergeten, een show die ik al geruime tijd wilde gaan zitten en streamen.

Acorn TV (30 dagen op proef met code FREE30)

Een schat aan shows uit Groot-Brittannië, Ierland, Australië en meer, waaronder het nieuwe mysterie (met David Tennant, die een paar regeneraties geleden Doctor Who speelde), , , (de originele Australische versie), en (met in de hoofdrol de geweldige David Suchet).

0 Shares:
You May Also Like