De beste films en shows op Disney+ nu

monsters at work

Als je nog geen abonnement op Disney+ hebt, zullen een of meer van de drie pijlers van de service – Star Wars, Marvel Cinematic Universe en Pixar – waarschijnlijk de katalysator zijn om je aan te melden. Of je hebt kinderen. (Ga naar dit gedeelte voor details over hoeveel de service kost.)

was ongelooflijk, er is geen vertraging in de hoeveelheid MCU-tarieven die naar de service gaan, en de nieuwste Pixar-releases zijn visueel net zo verbluffend en emotioneel aangrijpend als de klassiekers. Er is echter meer te zien op Disney+ dan Baby Yoda, Captain America en Buzz en Woody. Dit zijn de beste 15 films en series op Disney+ op dit moment, inclusief de nieuwste van Star Wars, de MCU en Pixar, plus documentaires, reboots en klassieke films.

Zwarte weduwe

zwarte weduwe

De nieuwste MCU-titel die de service bereikt, is de lang uitgestelde . De pandemie heeft de release meerdere keren vertraagd voordat het op 9 juli in de bioscoop en Disney+ verscheen. Scarlett Johansson schittert als Natasha Romanoff/Black Widow in de tweede door vrouwen geleide film in de MCU na . In de MCU-tijdlijn vindt plaats tussen de gebeurtenissen van en. Fans krijgen het oorspronkelijke verhaal van Black Widow en ontmoeten haar adoptiefamilie: haar zus gespeeld door Florence Pugh en ouders gespeeld door Rachel Weisz en David Harbour. Abonnees moeten $ 29,99 betalen voor Premier Access om te kijken (en opnieuw te kijken).

Dit is de vierde Disney-titel die de Premier Access-behandeling krijgt. De eerste was in september 2020, gevolgd door in maart van dit jaar (een spin-off van de animatieklassieker) die in mei in première ging. De volgende film is Jungle Cruise, die vandaag, 30 juli, begint. Disney geeft al deze Premier Access-films uiteindelijk na 90 dagen vrij aan algemene Disney+ abonnees; dus, als je even kunt wachten, is vanaf 6 oktober gratis voor alle abonnees.

Loki

loki

De nieuwste originele Marvel-serie, heeft zojuist het seizoen van zes afleveringen afgerond, zodat je de MCU’s God of Mischief kunt binge. Tom Hiddleston schittert naast Owen Wilson, die Mobius M. Mobius van de Time Variance Authority speelt. Morbius heeft de taak Loki te dwingen de chaos recht te zetten die hij heeft gecreëerd toen in , een Loki-variant een nieuwe tijdlijn begon. De tijd verstrijkt, dingen worden raar, en de chemie tussen Hiddleston en Wilson is eindeloos plezierig door dit alles. Als je Loki al hebt gezien, kun je een kijkje achter de schermen nemen met de zojuist uitgebrachte .

The Mysterious Benedict Society

mysterieuze Benedictus samenleving

Neem twee van mijn favoriete tv-personages – Buster uit en Mel uit – en je hebt mijn aandacht. Tony Hale en Kristen Schaal spelen de hoofdrol in deze serie, gebaseerd op de bestverkochte boeken van Trenton Lee Stewart die mijn beide kinderen lazen en geweldig vonden. De serie begon op 25 juni en eindigt op 6 augustus om een ​​boog van acht afleveringen af ​​te ronden die vier slimme wezen volgt op een avontuur verzonnen door Mr. Benedict (Hale) en geholpen door Number Two (Schaal). Het hypergedetailleerde en kleurrijke decor en kostuumontwerp geven Wes Anderson-vibes af, en Hale speelt twee rollen, wat dubbel zo leuk is.

Monsters aan het werk

monsters aan het werk

Mike en Sulley keren terug in deze nieuwe serie die begint op de dag na het einde van de film uit 2001. Billy Crystal en John Goodman stemmen het originele duo in, maar er wordt geschreeuwd en gelachen om de stad Monstropolis van brandstof te voorzien. Ben Feldman vertolkt de stem van het nieuwe monster Tylor Tuskmon, die als beste in zijn klas afstudeerde om een ​​schrikker te worden, maar nu moet leren hoe hij een grappenmaker moet zijn. Mindy Kaling, Kelly Marie Tran en Henry Winkler hebben zich ook bij de cast gevoegd. Als je de eerste film leuk vond, dan zul je het leuk vinden om 10 afleveringen door te brengen met deze cast van monsters. De serie ging in première op 7 juli.

Turner en Hooch

draaier en hoer

Deze originele serie is een spin-off van de gelijknamige film uit 1989 met in de hoofdrol Tom Hanks en een gigantische Franse Mastiff. Josh Peck speelt Scott Turner, Jr., een US Marshal die toevallig de zoon is van Det. Scott Turner, het personage van Hanks in de originele film. Hanks zal geen verrassingsoptreden maken omdat we snel ontdekken dat Det. Scott Turner is vermoord en misschien onder enigszins verdachte omstandigheden.

Voer US Marshal Scott Turner en een andere gigantische Franse Mastiff genaamd Hooch in. Na de manier waarop de film eindigde voor de originele Hooch, benader ik de serie met enige schroom. Ze zouden Hooch toch geen tweede keer vies maken? Dit is de vraag die alle hondenliefhebbers die aan de show beginnen zich afvragen. De serie van 12 afleveringen ging op 21 juli in première.

De Sandlot

sandlot

Dit is de perfecte zomerfilm, een combinatie van honkbal en jeugdvriendschap en een gigantische Engelse Mastiff. De film werd gemaakt in 1993, maar toont de gebeurtenissen van een zomer in 1962 en kwam begin juli op Disney+. Een groep kinderen rond de leeftijd van 12 speelt samen honkbal, gaat naar het gemeenschappelijke zwembad waar hijinks volgt en probeert hun honkbal terug te halen van een tuin die wordt bewaakt door ‘the Beast’, de eerder genoemde Mastiff. Het is lief en grappig en zal zeker iedereen plezieren die 12 is of zich een zomer van lang geleden kan herinneren toen ze 12 waren.

Eddie de Adelaar

eddie de adelaar

Dit is de perfecte zomerfilm als je olympische koorts hebt gekregen van het kijken naar de Spelen van Tokio. In deze biopic uit 2016 speelt Taron Egerton de rol van Michael Edwards, die de krantenkoppen haalde op de Olympische Winterspelen van 1988 door de eerste Britse kwaliteitsskispringer in 60 jaar te worden. De film begint met een 10-jarige Edwards die ervan droomt een Olympiër te worden, ondanks dat er geen bewijs is van zelfs maar een gemiddelde atletiek. Hugh Jackman speelt zijn mentor die Edwards helpt te trainen en zich op wonderbaarlijke wijze te kwalificeren voor de Calgary-spellen. Eddie the Eagle die tijdens de Olympische Spelen de lucht in gaat, is misschien een grotere schok dan de Miracle on Ice uit 1980. Sterker nog, — ook op Disney+ — en zou een geweldige Olympische dubbelfunctie zijn.

De prinsessenbruid

prinses bruid

Het is ondenkbaar dat je dit sprookje uit 1987, geschreven door William Goldman en met in de hoofdrollen Cary Elwes, Robin Wright, Mandy Patinkin, Wallace Shawn, Christopher Guest en André the Giant, nog niet hebt gezien. Of je het nu nog nooit hebt gezien of 100 keer hebt bekeken, het is een (ander) horloge waard. Westley moet – met de hulp van Vizzini, Fezzik en Inigo Montoya – zijn enige ware liefde vinden, prinses Buttercup, voordat prins Humperdinck met haar kan trouwen. Ze moeten de zesvingerige man in het zwart, de Cliffs of Insanity, het Fire Swamp en Rodents of Unusual Size, en meer overwinnen. Het is het beste.

Luca

luca

De nieuwste van Pixar, Luca, is een letterlijk vis-uit-water-verhaal dat twee jongens volgt die zeemonsters zijn die proberen door te gaan voor mensen in een schilderachtig Italiaans stadje. Luca en zijn maat Alberto dromen ervan om via Vespa door de wereld boven water te reizen en met de hulp van het (menselijke) meisje Giulia mee te doen aan een triatlon van fietsen, pasta eten en zwemmen om het geld te verdienen om hun droom waar te maken. in beweging terwijl ze proberen te voorkomen dat ze nat worden, omdat dat hun ware identiteit zou onthullen. De animatie is prachtig – geen verrassing voor een Pixar-inspanning – en het coming-of-age-verhaal is zowel tijdloos als nieuw.

Isle of Dogs

eiland van honden

Nog meer prachtige animatie, dit keer van Wes Anderson. Het is zijn tweede stop-animatiefilm na , die beide werden genomineerd voor de Academy Award voor Beste Animatiefilm. is maniakaal gedetailleerd, zoals je zou kunnen vermoeden van Anderson, en vertelt het verhaal van een jonge jongen die op zoek is naar zijn verloren hond, die samen met alle andere honden van Megasaki, een fictieve stad in Japan, naar Trash Island werd verbannen. De cast is bezaaid met de stemmen van Bryan Cranston, Edward Norton, Liev Schreiber, Bill Murray, Jeff Goldblum, Scarlett Johansson, Tilda Swinton en Frances McDormand.

Star Wars: The Bad Batch

slechte partij

Met seizoen 3 van naar verluidt vertraagd, kunnen Star Wars-fans lang wachten tot ze Baby Yoda weer zien. Zonder nieuwe Mando-afleveringen in zicht, zou je je tanden kunnen vastzetten in de geanimeerde wereld van . Het gaat verder waar het was gebleven. Het seizoen van 16 afleveringen ging in première op 4 mei 2021 en vertelt het verhaal van een team elite klooncommando’s ontworpen met genetische mutaties. Crosshair heeft bijvoorbeeld een scherp gezichtsvermogen en is een geweldige scherpschutter, terwijl Wrecker groter en sterker is dan de gemiddelde kloon. De serie beantwoordt de vraag, wat moet een kloon doen als de Clone Wars voorbij zijn?

Shark Beach met Chris Hemsworth

haaienstrand

Er is geen gebrek aan haaieninhoud van National Geographic op Disney+. Als je niet meteen plannen hebt om in de oceaan te gaan zwemmen of surfen, bekijk dan alle SharkFest-tarieven, waarvan de nieuwste . De Australische acteur praat met Valerie Taylor – de legendarische filmmaker, duiker, haaienonderzoeker en mariene natuurbeschermer – en anderen over het toegenomen aantal haaienaanvallen in Australië en hoe mensen en haaien naast elkaar kunnen bestaan.

Stuntman

stuntman

Eddie Braun heeft een carrière van drie decennia als Hollywood-stuntman doorgebracht. Voordat hij met pensioen gaat, wil hij nog een score, eh, stunt. Braun groeide op met het verafgoden van Evel Knievel en zal proberen de beruchte Snake River Canyon-raketsprong te maken die zijn idool bijna doodde. Na vier jaar nauwgezet plannen, bindt hij zich vast aan een door een stroom aangedreven raket en probeert hij van de ene kant van Idaho’s Snake River Canyon naar de andere te gaan. Zet je schrap!

Bobby Bones breken

bobby botten breken

Radiopersoonlijkheid, mentor en winnaar Bobby Bones heeft een nieuwe show die deels, deels en deels is. Bones ontmoet gewone Amerikanen en probeert hun werk te doen of hun sport te beoefenen, van het lassen van pijpen en werken op een bergingswerf tot het spelen van sleehockey en het ophangen van 4000 voet boven de Colorado-rivier om de glazen vloer van de Grand Canyon Skywalk te wassen. Het lukt Bones niet altijd, maar hij maakt altijd contact met de mensen die hij ontmoet en vindt een manier om hen te helpen in hun leven voordat hij vertrekt.

Achter de attractie

achter de attractie

Superfans van Disney zullen dol zijn op deze nieuwe serie die je op een verrassend luchtige en humoristische manier meeneemt achter de schermen van iconische Disneyland- en Disney World-attracties. Er zijn nu vijf afleveringen beschikbaar en er zullen er nog vijf volgen. De eerste aflevering draait om de Jungle Cruise-rit en toont Dwayne Johnson, die schittert in de aankomende film (synergie!). De andere afleveringen bevatten The Haunted Mansion, Star Tours, The Twilight Zone Tower of Terror en Space Mountain. Aankomende afleveringen zijn onder meer It’s a Small World, het Disneyland Hotel en de Hall of Presidents. Het is leuk om de magie achter de magie te zien.

Hoeveel kost Disney+?

Disney+ is een van de meer betaalbare streamingdiensten. Het kost $ 7,99 per maand of $ 79,99 als je je aanmeldt voor een jaar. Je kunt Disney+ ook gebundeld krijgen met Hulu en ESPN Plus voor $ 13,99 per maand. Dezelfde bundel met advertentievrije Hulu kost $ 19,99 per maand.

0 Shares:
You May Also Like