De beste Echo Amazon ooit gemaakt is vandaag meer dan 60% korting

amazon echo spot main

Amazon maakt veel uitstekende Echo-apparaten met schermen, maar de beste ooit is nog steeds de kleine Echo Spot. En vandaag verkoopt Amazon het voor goedkoper dan ooit, slechts $ 50. Verwijder niet-productlink, ver onder de adviesprijs van $ 130 en de laagste prijs die we ooit hebben gezien.

De Echo Spot is een pint-sized apparaat met een rond, 2,5-inch display en Alexa ingebouwd. We hebben hem in december 2017 beoordeeld en de Spot 4,5 van de 5 sterren gegeven, met de conclusie dat de Spot “de eerste (slimme luidspreker) is die schijnbaar is ontworpen als aanvulling op elke kamer waarin je hem plaatst.” De Echo Spot kan ook smart home-apparaten bedienen, zoals deze Kasa-lichtschakelaars. En hoewel het een camera heeft voor videogesprekken, kun je het met een druk op de knop loskoppelen.

Een slim apparaat als de Echo Spot is precies het soort apparaat dat je goed wilt laten werken, maar niet in het middelpunt van de belangstelling wilt staan. Het kan weerupdates weergeven, verkeersinformatie leveren, resultaten van internet retourneren en muziek afspelen van verschillende services, waaronder Spotify, Apple Music en Amazon Music (natuurlijk). Dus als u op zoek bent naar een veelzijdige slimme luidspreker met een display voor een geweldige prijs, dan is de Echo Spot voor $ 50 een uitstekende optie.

[Today’s deal:Echo Spot for $50 at AmazonRemove non-product link]
0 Shares:
You May Also Like