De Arris Surfboard Max is een Wi-Fi 6 mesh-router

surfboard max ax6600 lifestyle

Het merk Arris van CommScope zal bij veel mensen met internet via de kabel bekend zijn. Het bedrijf breidde iets meer dan een jaar geleden uit met Wi-Fi 6 mesh-netwerkmodellen – de Surfboard Max Plus en Surfboard Max Pro. Het positioneert de Surfboard Max nu als een meer betaalbaar instappunt.

De Surfboard Max is een zogenaamde tri-band router die onafhankelijke netwerken op de 2,4- en 5GHz-frequentiebanden exploiteert, waarbij de 5GHz-band wordt gesplitst om een ​​derde netwerk te bedienen dat is bedoeld voor draadloze data-backhaul. Op een druk netwerk maakt het hebben van kanalen voor communicatie tussen de router en de mesh-netwerkknooppunten bandbreedte vrij voor andere clients.

max express voorkant lichte hoek in uitlaat

De Surfboard Max kost $ 250, of je kunt een two-pack kopen voor $ 400 en een tweede mesh-knooppunt krijgen als je extra dekking nodig hebt voor een groter huis. CommScope zegt dat een two-pack voldoende moet zijn om 5.500 vierkante voet te dekken.

CommScope kondigde ook de Surfboard Max Express aan, een plug-in Wi-Fi 6-node die in een bundel met een enkele Surfboard Max wordt verkocht. Afgezien van het ontbreken van ethernetpoorten, biedt de Max Express dezelfde functies en prestaties als de Surfboard Max zelf, inclusief de speciale databackhaul-functie. De Surfboard Max Express zal naar verwachting ergens in het eerste kwartaal beschikbaar zijn, maar de prijs voor deze kit is niet bekendgemaakt.

0 Shares:
You May Also Like