De aankomende Climate360 van Sleep Number verwarmt en koelt op intelligente wijze elke kant van het bed

sleep number climate360

Als je ‘s nachts wakker wordt omdat je het te warm of te koud hebt, heeft het nieuwste slimme bed van Sleep Number het perfecte tegengif: gepersonaliseerde ‘microklimaten’ voor elke kant van het bed.

Net aangekondigd hier op CES, is het slimme Climate360-bed van Sleep Number ontworpen om de matras zachtjes op te warmen als je voor het eerst gaat slapen, en voorkomt dat je te warm wordt door omgevingslucht te laten circuleren, waardoor je lichaam in wezen op precies de juiste temperatuur blijft voor een betere , langer slapen.

De “Thermal Control” -technologie van Sleep Number werkt discreet met elke kant van het bed, wat betekent dat als uw partner beter slaapt bij bijvoorbeeld een lagere temperatuur dan u, u allemaal het ideale “microklimaat” krijgt voor een goede nachtrust .

Ik sprong op de Climate360-matras van Sleep Number voor een korte demonstratie en ik voelde inderdaad de matras onder mijn lichaam opwarmen. Helaas is de kale Climate360-matras niet de beste test, aangezien de microklimaten van het slimme bed zijn ontworpen om het beste te werken als je onder lakens en een dekbed ligt, des te beter voor het creëren van een “cocon” van lucht die precies de juiste is. juiste temperatuur, zei een vertegenwoordiger van Sleep Number.

Natuurlijk zal de Climate360 niet goedkoop zijn, met het slimme bed dat volgend jaar voor $ 8.000 zal worden verkocht.

Naast het nieuwe Climate360-bed, heeft Sleep Number enkele nieuwe functies aangekondigd voor zijn SleepIQ-app, die gegevens van de sensoren op je Sleep Number smart bed gebruikt om te meten hoe goed je elke nacht slaapt.

slaapnummer sleepiq app

Om te beginnen begint de app met het meten van je hartslagvariabiliteit, of de variatie in tijd tussen elke hartslag. Door uw HRV bij te houden, kunt u uw stressniveaus en uw stressbestendigheid in de gaten houden, en krijgt u een idee van uw algehele cardiovasculaire gezondheid.

De app helpt je ook bij het volgen en beheren van je circadiaanse ritmes, of je natuurlijke slaap- en waakcycli. Door je circadiaanse ritmes bij te houden, kan de app je een idee geven van de tijdstippen van de dag waarop je het meest alert bent, of (bijvoorbeeld) de beste tijd om te sporten of te eten.

De nieuwe SleepIQ-functies worden in april uitgerold.

Ten slotte zegt Sleep Number dat het werkt aan het toevoegen van Alexa- en Google Assistant-integraties voor de SleepIQ-app (die momenteel wordt ondersteund door onder meer de Apple Health- en Fitbit-apps) in de “achterste helft” van 2020.

0 Shares:
You May Also Like