Cree voegt gloeilampen en een downlight toe aan zijn Connected Max slimme verlichtingslijn

cree connected max glass bulbs and downlight

De afstembare witte A19, Edison-stijl ST19, B11-kandelaar en bolvormige G25-gloeidraadlampen zijn nu online en in fysieke Lowe-locaties verkrijgbaar en kosten $ 12,99, terwijl de zes-inch kleurendownlight $ 19,99 kost. Dit zijn full-spectrum lampen, wat betekent dat ze de kleurtemperatuur van natuurlijk daglicht nabootsen.

Net als bij Cree’s andere slimme lampen, inclusief de eersteklas A19-lamp in kleur, kunnen de glazen gloeilampen en de downlight worden geconfigureerd via Bluetooth en rechtstreeks verbinding maken met Wi-Fi-netwerken, geen hub vereist.

Alle nieuwe lampen hebben instelbare witte temperaturen, variërend van een zeer warme 2.200 Kelvin tot een koele 6.500K, wat overeenkomt met daglicht op een wazige dag. De downlight kan ondertussen in miljoenen kleuren gloeien.

cree connected max a19 filament lamp

De A19- en ST19-lampen van 800 lumen zijn uitgerust met standaard E26-fittingen, evenals de G25-lamp van 350 lumen. De 350 lumen B11 kandelaarlamp heeft een kleinere E12-voet.

De downlight van 850 lumen is ontworpen om te passen in verzonken blikken van 5 tot 6 inch en wordt geleverd met een verwisselbaar snoer met E26- en directe verbindingsopties, terwijl geïntegreerde spanklemmen zorgen voor een stevige bevestiging aan het plafond. De downlight is echter niet compatibel met GU24 of pin-gebaseerde stopcontacten.

cree connected max color downlight

Je kunt de lampen bedienen met spraakopdrachten van Alexa of Google Assistant, en Cree heeft zojuist aangekondigd dat het ook SmartThings-ondersteuning toevoegt, wat betekent dat je de lichten aan de SmartThings Smart Home Hub kunt toevoegen. De lampen hebben nog steeds geen ondersteuning voor het HomeKit-platform van Apple, wat niet ongebruikelijk is voor goedkope slimme lampen.

Cree rolt ook een nieuwe versie van zijn mobiele app uit voor iOS- en Android-apparaten, met de update gepland om nieuwe lichtscènes en routines toe te voegen.

Een van de nieuwe app-functies is een vakantiemodus, die willekeurig je lichten aan- en uitzet om potentiële indringers voor de gek te houden, terwijl een “Dusk to Dawn” -modus je lampen automatisch instelt om overdag in te schakelen en ‘s nachts uit te schakelen.

Ook nieuw is een “Music Sync”-modus die ervoor zorgt dat uw Cree-lampen “bewegen op het ritme van uw favoriete muziek”, samen met “Fandom”-scènes in negen vooraf ingestelde kleurencombinaties.

We verwachten binnenkort monsters van Cree’s nieuwe gloeilampen en zijn downlight, dus houd ons in de gaten voor volledige beoordelingen.

0 Shares:
You May Also Like