Craigslist-advertenties of -berichten markeren

Bijna elke internetgebruiker kent Craigslist tegenwoordig. Degenen die er niets van weten, moeten weten dat Craigslist een station is waar u al uw advertenties kunt parkeren. Deze advertenties worden in verschillende speciale secties geplaatst, zoals vacatures, te koop, services enzovoort. Nadat hij uw advertentie heeft doorgenomen, kan iemand die geïnteresseerd is in uw product of dienst communiceren en het kopen. Maar een van de grootste problemen met Craigslist is dat je tijdens het doorlopen van de berichten of advertenties veel berichten zult vinden die oplichterij kunnen zijn, ongepast of gewoon verkeerd gecategoriseerd. Deze advertenties kunnen dus echt storend zijn en u erg irriteren. Maar Craigslist heeft zijn gebruikers voorzien van een speciale markeringsfunctie waarmee u eenvoudig elke advertentie kunt markeren die u op welke manier dan ook ongepast vindt. Maar om van deze speciale functie gebruik te kunnen maken, moet je eerst leren hoe het werkt.

Hoe te markeren op Craigslist

Als je het over mobiele apps hebt, zul je geen speciale Craigslist-app vinden. In plaats daarvan vindt u verschillende apps op zowel Android- als iOS-apparaten. Dus in plaats van de telefoon-apps te bespreken, gaan we laten zien hoe je iemands advertentie op Craigslist’s web-app kunt markeren. Omdat het een web-app is, is de interface van de app bovendien precies hetzelfde voor mobiele en desktop-apparaten. We hebben de stappen uitgevoerd met behulp van een desktop.

1. Open eerst de Craigslist-webapp op uw desktopapparaat en log in als u dat nog niet hebt gedaan. Hoewel het markeren van iemand mogelijk is, zelfs zonder in te loggen op het account.

2. Op de startpagina van de app ziet u de namen van de continenten en onder de continenten ziet u verschillende landen. Let op uw land en klik op de stad waar u woont of het dichtst bij uw locatie ligt.

selecteer land en stad

3. Nu kunt u verschillende producten en diensten onder verschillende categorieën zien, zoals: gemeenschap, Dienstenenz. Klik op het product of de dienst waarvan u weet dat de specifieke advertentie of post bestaat die u wilt markeren.

craigslist product- en servicelijst

4. Zoek en klik daarna op de advertentie waarvan u denkt dat deze verboden zou moeten zijn op Craigslist.

selecteer product om te markeren

5. Bovenaan het bericht zie je een vlagpictogram. Klik eenvoudig op het pictogram om dat bericht met succes te markeren.

markeer een bericht op craigslist

Met deze eenvoudige stappen kunt u gemakkelijk elk bericht op Craigslist markeren waarvan u denkt dat het niet geschikt is.

Hoe Craigslist-post te markeren?

Het is heel gewoon dat je soms een bericht markeert, maar na een tijdje realiseer je je dat het markeren van dat bericht een vergissing was en zo snel mogelijk moet worden gecorrigeerd. Soms kan het zijn dat je per ongeluk op de vlag-knop hebt geklikt en nu de markering van het bericht wilt opheffen. Nadat je het bericht hebt gemarkeerd, zie je het niet eens meer. Je hebt overal gezocht, maar de optie voor het opheffen van de vlag niet gevonden. Maak je geen zorgen, want het kan heel gemakkelijk en in slechts een paar stappen worden gedaan.

1. Als je de Craigslist-app hebt gesloten, open je de app opnieuw en selecteer je opnieuw je land en je stad. Selecteer nu de service waar je het bericht hebt gevonden dat je hebt gemarkeerd.

2. In de rechterbovenhoek van het scherm vindt u a vuilnisbak icoon met verborgen erop geschreven. Klik op het icoon.

gemarkeerde post devlaggen

3. Nu ziet u de lijst met door u gemarkeerde berichten. Zoek het bericht waarvan je de vlag wilt opheffen en klik op herstel dit bericht optie.

herstel dit bericht

Hiermee is de post niet gemarkeerd. Nu is het weer zichtbaar voor u.

Aantal vlaggen nodig om een ​​Craigslist-bericht te verwijderen

Nadat je een bericht op Craigslist hebt gemarkeerd, betekent dit niet dat het bericht zeker uit de app zal worden verwijderd. Een bericht moet een groot aantal vlaggen van verschillende mensen hebben om die advertentie te laten verwijderen. Dus als je wilt dat een bericht niet zomaar van je account verdwijnt, maar volledig van Craigslist wordt verwijderd, moet je een groot aantal mensen overtuigen om dat bericht te markeren.

Als een advertentie op Craigslist gratis is en veel mensen deze hebben gemarkeerd, wordt de post automatisch verwijderd van de Craigslist. Als de advertentie is betaald en een groot aantal vlaggen krijgt, wordt deze persoonlijk gecontroleerd door de ondersteuning en wordt deze verwijderd als er een legitiem probleem met de advertentie wordt gevonden.

Aanbevolen: Craigslist-advertentie opnieuw plaatsen/vernieuwen?

Afsluiten

Craigslist is een perfecte plek om de producten, diensten en zelfs onroerend goed te kopen en verkopen. De community heeft echt strikte regels gemaakt als het gaat om het plaatsen van advertenties. En om eerlijk te zijn, het is echt noodzakelijk om de site altijd een vriendelijke handelsplaats te houden. U kunt niet alleen een advertentie markeren om deze te laten verdwijnen, maar als u een echt goede advertentie vindt, kunt u deze ook aan uw favorieten toevoegen. U kunt zelfs op de . klikken beste van optie om de community voor te stellen om het specifieke bericht toe te voegen aan de best-of-lijst van Craigslist.

0 Shares:
You May Also Like