Craigslist-advertentie opnieuw plaatsen/vernieuwen?

Er is niets beter dan Craigslist als we het hebben over een site die helpt bij het online kopen en verkopen van goederen en diensten. U kunt advertenties op Craigslist plaatsen en ervoor zorgen dat de goederen en diensten een groot aantal klanten bereiken. En dat is de reden voor zo’n enorme gebruikersbasis van de site. Niet alleen het plaatsen van advertenties, in tegenstelling tot de andere sites met dezelfde diensten, helpt Craigslist je ook om de advertentie die je hebt verwijderd of die vrij oud is opnieuw te plaatsen. En ook dat ongeacht of uw advertentie betaald of gratis is.

Zelfs als het mogelijk is om de Craigslist-advertentie opnieuw te plaatsen, is het nutteloos voor ons als we niet echt weten hoe we dat moeten doen. Dus hier in dit artikel zullen we de methode onthullen waarmee u de verwijderde of verlopen Craigslist-advertentie opnieuw kunt plaatsen of de bestaande kunt vernieuwen.

Craigslist-advertentie opnieuw plaatsen

Via e-mail

Laten we eerst de methode bespreken met behulp van de Craigslist-e-mail. Deze methode werkt voor zowel degenen die zichzelf op Craigslist hebben geregistreerd als degenen die dat niet hebben gedaan. Als je het je herinnert, stuurt Craigslist je een e-mail wanneer je een advertentie op hun site plaatst. We gaan dezelfde e-mail gebruiken om de verwijderde/verlopen Craigslist-advertentie opnieuw te plaatsen.

1. Open de e-mail die u heeft ontvangen toen u de advertentie plaatste voor het product dat u opnieuw wilt plaatsen.

2. Klik nu op de link waarmee u uw bericht kunt verwijderen of bewerken.

link bewerken in e-mail

3. Uw advertentie wordt nu geopend in de webbrowser. Klik op Deze post opnieuw plaatsen optie.

plaats dit bericht opnieuw

4. Voordat u een bericht plaatst, kunt u desgewenst de nodige wijzigingen in de advertentie aanbrengen. Zoals het toevoegen van foto’s, het bijwerken van de staat, enz. Klik ten slotte op de Doorgaan optie.

bewerk het bericht voordat je het opnieuw plaatst

5. Je bericht is nu opgeslagen in het concept. Klik publiceren om de Craigslist-advertentie met succes opnieuw te plaatsen.

advertentie opgeslagen in concept

Hiermee wordt de advertentie die eerder is verwijderd of verlopen, opnieuw geplaatst, net als een nieuwe, nieuwe advertentie.

Craigslist-account gebruiken

Deze methode kan alleen worden gebruikt als u bent geregistreerd op Craigslist en de advertentie hebt geplaatst met behulp van het Craigslist-account.

De hierboven besproken methode werkt voor iedereen perfect, maar er kan een kans zijn dat de link niet werkt of misschien heb je de link gewoon verwijderd. Als dat het geval is, kunt u gebruik maken van deze methode.

1. Open met een willekeurige browser de officiële Craigslist-website.

2. Klik in de linkerbovenhoek op mijn rekening optie.

Craigslist mijn account

3. Log op de volgende pagina in als u dat nog niet bent en klik op Log in. Al uw berichten verschijnen op deze pagina.

inloggen craigslist-account

4. Ga naar het bericht dat je opnieuw wilt posten en klik op de repost optie.

advertentie opnieuw plaatsen met craigslist-account

5. Net als bij de eerste methode, kun je het bericht bewerken en dan moet je op . klikken doorgaan. Nadat het bericht in het concept is opgeslagen, klikt u op publiceren opnieuw te posten.

Het Craigslist-bericht is vernieuwd met behulp van de Craigslist-site.

Craigslist-advertentie vernieuwen

De Craigslist-advertentie wordt opnieuw gepost wanneer deze wordt verwijderd of verlopen. Maar voor die tijd, als je je bericht bovenaan de pagina wilt laten verschijnen, is het mogelijk om de Craigslist-vernieuwingsoptie te gebruiken.

E-mail gebruiken

Net als bij de eerste methode, kunt u de e-mail gebruiken die u van Craigslist heeft gekregen om de bestaande advertentie te vernieuwen.

1. Open de e-mail die u heeft ontvangen toen u de advertentie voor het eerst op Craigslist plaatste.

2. Tik op de link waarmee u die Craigslist-advertentie kunt bewerken of verwijderen.

craigslist-link om bericht te bewerken

3. Van de verschillende opties die verschenen, klik op Vernieuw dit bericht.

hernieuw dit bericht

Dat is het. Het bericht is in slechts een paar stappen vernieuwd met behulp van de Craigslist-e-mail.

Craigslist-account gebruiken

Het verlengen van een bericht is ook mogelijk met het Craigslist-account. En het lijkt veel op de methode waarmee u de advertentie opnieuw heeft gepost met een Craigslist-account.

Open de Craigslist-site, log in op uw account en klik op mijn rekening. Kijk nu uit naar het bericht dat u wilt vernieuwen en klik op de vernieuwen optie ervoor. De post wordt succesvol vernieuwd.

craigslist-advertentie vernieuwen

Waarom Craigslist-advertentie opnieuw plaatsen/vernieuwen?

De app wordt door miljoenen mensen over de hele wereld gebruikt. Wanneer u een aantrekkelijke advertentie op Craigslist plaatst, krijgt u mogelijk de eerste paar dagen kopers. Maar na enige tijd komt de post misschien niet in ieders kennis. Dus dit is waar het opnieuw plaatsen en vernieuwen van advertenties u helpt. Door uw advertentie eenvoudig opnieuw te plaatsen of te vernieuwen, wordt deze bovenaan de pagina weergegeven, waardoor u gemakkelijk toegewijde kopers kunt krijgen.

0 Shares:
You May Also Like