Componist van de soundtrack van ‘The Mandalorian’ is curator van een Sonos Radio-show

The Child

Het is atypisch voor TechHive om over marketingcampagnes te schrijven, maar we konden de kans niet laten om een ​​foto te plaatsen van The Child, uit de Disney+-serie. Maar serieus, de campagne in kwestie is tussen Sonos en Disney, en het gaat veel dieper dan het uitvoeren van een paar advertenties.

fans – en muziekfans in het algemeen – zullen geïnteresseerd zijn om te horen dat de componist van soundtrack, Ludwig Göransson, een Sonos Radio-show zal samenstellen – waarin hij de muziek (jazz, klassiek, indie, hardrock) en films die hem hebben geïnspireerd, zal verkennen. De show begint op 30 oktober en valt samen met de première van het tweede seizoen van de hitshow die zich afspeelt in het universum.

ludwig goransson dingen die vastzaten

” is een verzameling liedjes en geluiden die hun weg naar mijn hippocampus hebben gevonden”, zegt Göransson, die ook de soundtracks voor de films en . “Het delen van mijn passie voor muziek met mijn familie en vrienden is een van de grootste geneugten van mijn leven. Als je een emotionele band met iemand deelt, zwellen je hart en trommelvliezen op en ga je op een andere manier naar muziek luisteren.”

Je moet een Sonos-speaker hebben om naar Sonos Radio te kunnen luisteren, en specifiek natuurlijk, zodat de andere helft van de marketingcampagne iedereen binnenhaalt die een nieuwe Sonos Arc- of Beam-soundbar of andere ‘kwalificerende speakersets’ van Sonos.com koopt. in de maand oktober een abonnement van zes maanden op de streamingdienst Disney+. De aanbieding geldt alleen voor nieuwe Disney+ abonnees in de Verenigde Staten, Canada, het Verenigd Koninkrijk, Nederland en Zweden.

0 Shares:
You May Also Like