Comcast Self Protection-abonnement: $ 10 / maand, maximaal vier Xfinity-cams

thumbnail xfinity ul prdt 1 xh1356 xcam2

Comcast voegt een goedkopere optie toe aan zijn reeks huisbeveiligingsaanbiedingen, met zijn nieuwe doe-het-zelfbeschermingsplan dat is ontworpen voor Xfinity-abonnees die hun huis en drempels in de gaten willen houden zonder extra te betalen voor professionele thuisbewaking.

Het Self Monitoring-plan is nu beschikbaar voor $ 10 per maand en werkt in combinatie met maximaal vier Xfinity 1080p-beveiligingscamera’s en de XFi Gateway Wi-Fi-router van het bedrijf.

De Xfinity-camera voor binnen en buiten, die wordt geleverd met functies zoals nachtzicht, een geïntegreerde microfoon en luidspreker en bewegingsdetectie, is beschikbaar voor $ 120, of $ 5 per maand gedurende 24 maanden.

Ontworpen om automatisch verbinding te maken met de XFi Gateway, was de Xfinity Camera eerder beschikbaar met andere, duurdere Comcast-huisbeveiligingsplannen.

thumbnail xh diy huisbeveiliging buiten 16x9 presssocial

Het nieuwe zelfbeschermingsplan omvat een week ononderbroken video-opslag (in tegenstelling tot alleen clips), die u kunt bekijken vanuit de Xfinity mobiele app of op uw tv. U kunt de beelden ook filteren op bewegingsgebeurtenissen.

Detectie van personen wordt ondersteund, evenals “algemene” bewegingen, hoewel er geen specifieke detectiefunctionaliteit is voor pakketten die op uw veranda worden achtergelaten.

Naast de functies voor personendetectie, wordt de Xfinity Camera geleverd met een gezichtsveld van 124 graden, evenals zwart-wit nachtzicht met een bereik tot vijf meter, IP55-certificering voor weerstand tegen binnendringend water en stof, en een draaibare montage met drie assen. Hoewel je video kunt streamen naar je Xfinity aangesloten tv’s, ondersteunt de camera geen Alexa, Google Assistant of HomeKit.

Zoals je uit de naam zou kunnen afleiden, omvat het zelfbeschermingsplan van Comcast geen professionele thuisbewaking. Voor die service moet u upgraden naar het Home Security Plus-abonnement van Comcast, dat begint bij $ 40 per maand. Met het duurdere abonnement kun je ook accessoires toevoegen, zoals een touchscreen-controller, deur-/raam- en bewegingssensoren en een draadloos toetsenbord.

0 Shares:
You May Also Like