CNN+ wordt eind maart gelanceerd

CNN+ streaming service

Nieuwsjunkies hoeven niet lang te wachten met het streamen van CNN+, dat eindelijk een lanceringsdatum heeft.

In een persbericht zei CNN dat zijn langverwachte zelfstandige streamingdienst op 29 maart het nieuws zal gaan breken, iets meer dan twee weken verwijderd.

CNN+ werd afgelopen zomer voor het eerst onthuld en kost $ 5,99 per maand of $ 59,99 per jaar, hoewel early adopters zich kunnen aanmelden voor 50 procent korting.

CNN+ zal zich bij Fox Nation voegen in de stand-alone nieuwsstreamingmarkt. Het Fox-aanbod, dat begon als een website voordat het in 2018 overging op streaming, kost ook $ 5,99 per maand.

CNN zegt dat CNN+ “originele, live, on-demand en interactieve programmering” zal aanbieden die “los en duidelijk” is van de bestaande kabelzenders van CNN. Anders gezegd, CNN+ zal geen simultane uitzending zijn zoals CNN’s kabeluitzendingen, maar eerder “additieve” inhoud voor “CNN-superfans”.

Hoewel CNN+ beschikbaar zal zijn als een op zichzelf staande dienst, zal de programmering ervan ook beschikbaar zijn in de hoofdapp van CNN, die CNN+-content naast lineaire feeds van CNN’s betaaltelevisie-aanbod zal plaatsen, waaronder CNN, CNN International, HLN en CNN en Español. Uiteraard zijn de tv-feeds alleen beschikbaar voor abonnees van betaaltelevisie.

Onder de on-air persoonlijkheden die op de nieuwe streamer van CNN zullen verschijnen, zijn Anderson Cooper, Poppy Harlow, Wolf Blitzer, Audie Cornish en voormalig Fox News-presentator Chris Wallace.

CNN+-abonnees kunnen tussen de acht en twaalf uur aan live dagelijkse programmering verwachten, inclusief weekdagshows als en.

Er zijn ook wekelijkse shows van Cornish, Cooper, Harlow, Don Lemon, Christiane Amanpour en Jake Tapper, samen met eerdere seizoenen van CNN-programma’s als en.

0 Shares:
You May Also Like