Clorox Large Room Air Purifier review: een torenreiniger met een bekende naam

Clorox Large Room air purifier in a bedroom

In een oogopslag

Beoordeling door experts

Pluspunten

Relatief goed industrieel ontwerp Solide prestaties Redelijk prijskaartje

nadelen

Geen slimme features Dure vervangende filters

Ons oordeel

De luchtreiniger met het Clorox-merk van Hamilton Beach leunt zwaar op de naam van de huishoudreiniger voor zijn straatwaarde.

Prijs bij beoordeling

$ 259,99

Beste prijzen vandaag

Amazone

$ 207,99

Free

Beste koop

$ 218,99

Free

Als een bedrijf iets weet over het wegwerken van ziektekiemen, dan is het Clorox. En hoewel het merk niet vaak wordt geassocieerd met hardware – deze luchtreiniger wordt vervaardigd door Hamilton Beach – voldoet het apparaat in ieder geval aan de verwachtingen.

Er zijn drie modellen van de luchtreinigers van het merk Clorox, elk ontworpen met een kamer van verschillende grootte in gedachten. We hebben de luchtreiniger van het Large Room-model 11010 getest, die is ontworpen in een bekende torenachtige vormfactor, met lucht die rond de basis wordt aangezogen, wordt gefilterd en vervolgens wordt afgevoerd via de bovenkant. Het cilindrische, drielaagse HEPA-filter is groot en wordt via een luik in de basis in de unit geplaatst.

Clorox luchtreiniger voor grote kamers

Hamilton Beach

Het is ongebruikelijk dat het filter niet in plastic verpakt aankomt en dat het moet worden verwijderd voordat het kan worden gebruikt: in tegenstelling tot de meeste luchtreinigers, is dit apparaat klaar voor gebruik nadat het is aangesloten. Esthetisch gezien is het redelijk aantrekkelijk en compact met een lengte van 19 inch en een diameter van 11 inch , en met een gewicht van minder dan 12 pond. Het grote Clorox-logo op de voorkant is echter misschien niet het meest aantrekkelijke ontwerpelement.

Ontworpen voor kamers van 320 vierkante voet en groter, kan de unit vijf luchtverversingen per uur uitvoeren op de hoogste snelheid (en bij deze kleinere kamergrootte), met een maximale ondersteunde kamergrootte gespecificeerd op 1500 vierkante voet. CADR-classificaties zijn 206 cfm voor rook, 219 voor stof en 232 voor pollen. Dat zijn allemaal goede cijfers voor een luchtreiniger voor deze prijs.

De bedieningselementen zijn aan de bovenkant van het apparaat gemonteerd en zijn intuïtief en aanraakgevoelig, zij het minimaal. Naast vermogen is er een ventilatorsnelheidsmodus (vier snelheidsopties, plus automatisch), een lichtmodusschakelaar (volledig, minimaal of nul licht) en een automatische uitschakeltimer met 1-, 4- en 8-uur opties voor aftellen. Het apparaat bevat een numerieke weergave van PM2.5-deeltjes en een kleurgecodeerde LED aan de voorkant van het apparaat die de luchtkwaliteit aangeeft in maximaal zes niveaus, van groen (goed) tot paars (gevaarlijk). Zoals de norm is, kan de ventilator op het hoogste niveau erg luid worden, maar het is veel minder oorverdovend dan andere apparaten die ik de afgelopen maanden heb getest.

Familie poseren met Clorox Large Room luchtfilter

Hamilton Beach

Filters gaan, afhankelijk van het gebruik, 6 tot 12 maanden mee. Vervangende filters kosten elk een flinke $ 90.

Het minpunt van dit toestel is dat het helemaal geen slimme features heeft. Een Alexa-compatibele eenheid – die zal werken met het Amazon-platform maar geen stand-alone app zal hebben – is in de maak, maar was nog niet klaar op het moment van schrijven. Spraakbesturing is een leuk pluspunt bij elke luchtreiniger, maar voor deze prijs is de afwezigheid ervan waarschijnlijk geen dealbreaker.

Uiteindelijk is dit een luchtreiniger die er goed genoeg uitziet, goed genoeg werkt en weinig genoeg kost om een ​​bescheiden aanbeveling te verdienen. En als je bedenkt hoe druk dit veld momenteel is, zou ik het daar ongeveer laten.

0 Shares:
You May Also Like