CleverFiles introduceert een nieuwe NFT-use case: softwarelicenties

a genuine collection of 100 full-featured lifetime NFT licenses for the world-famous best in class data recovery software - Disk Drill

Sinds de oprichting van het eerste niet-fungible token (NFT) in 2014 hebben innovators van over de hele wereld de technologie gebruikt om een ​​breed scala aan use-cases te verkennen, van digitale kunst tot identiteitsverificatie tot evenementen en ticketing.

De NFT-technologie is zo veelzijdig omdat het vertrouwt op een gedecentraliseerde database, blockchain genaamd, waarmee gegevenseenheden veilig aan elkaar kunnen worden gekoppeld met behulp van cryptografie zonder een centrale autoriteit. Deze cryptografische koppeling maakt gegevens op een blockchain immuun voor manipulatie en zorgt er ook voor dat elk stukje gegevens op unieke wijze kan worden geverifieerd.

Maar ondanks alles wat tot nu toe met NFT’s is bereikt, zijn veel experts van mening dat de meest interessante en bruikbare use-cases nog moeten worden ontgrendeld. CleverFiles, een softwarebedrijf gevestigd in Alexandria, VA, doet precies dat met zijn verzameling van 100 volledig uitgeruste, overdraagbare levenslange licenties voor zijn wereldberoemde software voor gegevensherstel, Disk Drill.

Onze NFT-collectie is te koop op OpenSea: https://t.co/BWSA8EjC9b

Schiet op om een ​​van de allereerste eigenaren te zijn van een verzamelbare NFT-softwarelicentie 🚀#PolygonNFT’s pic.twitter.com/vVQu6IeMEc

— Disk Drill (@Cleverfiles) 11 mei 2022

De release van de collectie markeert een belangrijke mijlpaal in de geschiedenis van de NFT-technologie, omdat het de eerste keer is dat NFT’s worden gebruikt voor softwarelicenties.

De hele collectie is beschikbaar voor aankoop op OpenSeade grootste NFT-marktplaats ter wereld, en het leeft op de Polygon-blockchain, waarvan het belangrijkste voordeel ten opzichte van andere toonaangevende blockchains (voornamelijk Ethereum) hogere transactiesnelheden en lagere kosten is.

Een enkele levenslange NFT-licentie voor Disk Drill wordt door CleverFiles verkocht voor het equivalent van $79 in USD Coin, een digitale stablecoin die gekoppeld is aan de Amerikaanse dollar om een ​​stabiele waarde te behouden.

een echte verzameling van 100 volledig uitgeruste levenslange NFT-licenties voor de wereldberoemde best-in-class data recovery-software - Disk Drill

Als zodanig kun je meer dan 30% besparen door een van de 100 NFT-licenties te kopen in vergelijking met de kosten van een standaard levenslange Disk Drill PRO-licentie ($118). Alle NFT-licenties kunnen worden gebruikt om zowel Mac- als Windows-versies van Disk Drill te activeren, en ze komen ook met unieke digitale kunst die op een dag meer waard kan zijn dan de licenties zelf.

Net als NFT’s in het algemeen, kunnen de NFT-licenties voor Disk Drill zonder enige beperking van de ene cryptocurrency-portemonnee naar de andere worden overgedragen, en hun eigenaren kunnen ze zelfs opnieuw te koop aanbieden voor elk gewenst bedrag.

Het activeringsproces met een NFT-licentie is net zo eenvoudig als met een standaardlicentie. Elk van de 100 overdraagbare levenslange licenties met volledige functionaliteit die op OpenSea worden verkocht, wordt geleverd met een seriële sleutel die u kunt gebruiken om activeer Disk Drill door het simpelweg te kopiëren en plakken in het venster Licentieactivering van de toepassing en op de knop Activeren te klikken.

Om je eigen Disk Drill NFT-licentie aan te schaffen en deel te nemen aan de softwarelicentierevolutie die het CleverFiles-team aan het kickstarten is, bezoek de Disk Drill – Essentieel gegevensherstel verzameling. Alleen een geldig cryptocurrency-portemonnee-adres is vereist om een ​​licentie aan te schaffen.

0 Shares:
You May Also Like