Clearstream Horizon review: deze versterkte tv-antenne voor binnen presteert goed

Clearstream Horizon TV antenna on a tabletop

In een oogopslag

Beoordeling door experts

Pluspunten

Goede lokale zenderontvangst Inline-versterker verhoogt de signaalsterkte Aantrekkelijk ontwerp Kan aan de muur worden gemonteerd of op een plank of kast worden geplaatst

nadelen

Kan niet aan een muur of raam worden vastgemaakt of geplakt

Ons oordeel

De Clearstream Horizon is een mooie tv-antenne voor binnenshuis met een bijbehorende signaalversterker. Het presteerde goed in onze tests en zou moeten werken in gebieden met goede tot matige signalen.

Prijs bij beoordeling

$ 79,99

Beste prijzen vandaag: Antennes Direct Clearstream Horizon

Amazone

$ 79,99

Walmart

$ 79,99

De Antennas Direct Clearstream Horizon is een stijlvolle tv-antenne voor binnenshuis met een bijbehorende versterker die helpt bij het aantrekken van stations in gebieden met goede tot matige signalen.

Het apparaat meet 23x5x.09 inch (BxHxD) en weegt 1,5 pond. Hij zou niet misstaan ​​naast je tv of aan een muur worden bevestigd, zoals een soundbar. Het wordt ook geleverd met een kleine standaard waarmee het op een plank of kast kan worden geplaatst.

De antenne is ontworpen om de VHF High- en UHF-banden te bestrijken, die uitzendkanalen 7 tot en met 37 zijn. In het tijdperk van digitale tv komen het kanaalnummer dat wordt gebruikt in de naam van een tv-station en het daadwerkelijke uitzendkanaal niet noodzakelijk overeen, dus controleer onze gids om uw lokale zendernummers te vinden.

Clearmstream Horizon TV-antenneprestaties

Clearstream Horizon TEV-antenne gemonteerd aan een muur

Antennes direct

Antennas Direct zegt dat de antenne een bereik heeft van “60+ mijl”, maar dat is theoretisch en het bereik dat je ervaart hangt af van je lokale terrein en de locatie van zenders waarop je wilt afstemmen. Dat gezegd hebbende, maakt Antennas Direct niet het soort bizarre bewering dat we hebben gezien van sommige minder scrupuleuze fabrikanten.

We hebben de antenne getest tegen de Winegard FlatWave Amped, onze huidige topkeuze voor versterkte binnenantennes, en vonden dat deze gunstig werd vergeleken.

De versterker is een kleine, inline-eenheid die kan worden in- of uitgeschakeld, afhankelijk van het signaal dat u probeert op te vangen. Dit is handig, want in sommige gevallen kan het toevoegen van een versterker de ontvangst verslechteren door de tuner van uw tv te overbelasten. Dat was geen probleem in onze tests en het hielp het signaal elke keer dat het werd ingeschakeld.

gedetailleerde weergave van Antennes Direct Jolt signaalversterker

Martyn Williams/Gieterij

In de eerste positie die we hebben getest, onder aan een raam dat uitkijkt op de zendmasten, slaagde het erin om acht lokale tv-stations en een niet-marktstation op te pikken. De Winegard in dezelfde positie kreeg twee extra lokale stations.

Het verplaatsen van de antenne naar een nieuwe positie, hoger op de muur net boven het raam, resulteerde in sterkere signalen en succesvolle ontvangst van een extra buiten de markt verkrijgbaar station, dat hetzelfde was als de Winegard-antenne. Op de Clearstream Horizon was de signaalkwaliteit op sommige kanalen iets zwakker, hoewel het voor de ontvangen programma’s geen groot verschil maakte.

Montageplaat van een Antennas Direct Clearstream Horizon TV-antenne

Martyn Williams/Gieterij

Beide antennes hebben met succes de lokale zender ontvangen die ATSC 3.0 “NextGen TV” -programma’s uitzendt.

Bottom line op de Antennes Direct Clearstream Horizon

De Antennes Direct Clearstream Horizon werkte goed met de versterker aan. De ontvangstprestaties waren iets minder dan die van de Winegard FlatWave Amped, maar het was geen groot verschil. De Clearstream Horizon wint zeker voor zijn looks over de Winegard en is een binnenantenne die we kunnen aanbevelen, vooral als je iets wilt dat er goed uitziet.

0 Shares:
You May Also Like