ChatsBack Review: ontdek waarom dit de beste WhatsApp-tool voor gegevensherstel is

ChatsBack Review: Find Out Why It’s The Best WhatsApp Data Recovery Tool

Wil je weten hoe je verwijderde WhatsApp-gegevens kunt herstellen? Misschien jij per ongeluk belangrijke persoonlijke berichten verwijderd voordat je een back-up van je WhatsApp maakte? Of misschien is je telefoon gecrasht en kwam je er op de harde manier achter dat je WhatsApp geen back-up maakte?

Wat de reden ook is, een van de beste WhatsApp-tools voor gegevensherstel is iMyFone ChatsBack. Lees verder om leer alles wat je moet weten over ChatsBack om te zien waarom dit de oplossing is om je verwijderde WhatsApp-chats en -bijlagen te herstellen.

Wat kunt u doen met iMyFone ChatsBack?

iMyFone ChatsTerug startscherm

ChatsBack is de oplossing van iMyFone om verwijderde WhatsApp-berichten te herstellen. Het biedt efficiënte gegevensherstelservices waarmee u gegevens kunt herstellen met behulp van verschillende methoden voor gegevensherstel.

U kunt verwijderde WhatsApp-chats rechtstreeks vanaf uw apparaat (Android of iOS), vanaf een iTunes- of Google Drive-back-up herstellen. Er is ook een optie Geschiedenisrecords, die alle eerder gescande gegevens weergeeft. Helaas, daar is geen iCloud-optie.

ChatsBack biedt volledig WhatsApp-gegevensherstel. U kunt WhatsApp-berichten en bijlagen herstellen, zoals: foto’s, video’s, audio, contacten en andere bestanden.

Wanneer u WhatsApp-berichten probeert te herstellen, je kunt ze bekijken voordat je ze opslaat naar uw apparaat of computer. U kunt ze opslaan als een aantal bestandstypen, zoals:

Gegevens herstellen van apparaatopslag

iMyFone ChatsBack Verbind apparaat met computerpagina

ChatsBack is compatibel met zowel Android als iOS. Het ondersteunt alle Android-apparaten die Android 2.0 en hoger gebruiken. Wat betreft iOS-apparaten, ChatsBack ondersteunt vanaf iPhone 4 – 13 met ondersteuning voor iOS 9.3.5 en hoger.

Om WhatsApp-gegevens van uw Android- of iOS-apparaat te herstellen, je moet het via een USB-kabel op je computer aansluiten. Begin daarna met het scannen van uw apparaat met ChatsBack. Zodra dat is gebeurd, kun je een voorbeeld van al je WhatsApp-gegevens bekijken. Daar kunt u kiezen wat u op uw pc of uw apparaat wilt herstellen.

Gegevens herstellen van Google Drive

iMyFone ChatsBack Gegevens herstellen van Google Drive-functie

Voor Google Drive moet je inloggen op het Google-account dat je gebruikt om WhatsApp te back-uppen. Als je hebt Authenticatie in twee stappen is ingeschakeld, u moet dit uitschakelen om toegang te krijgen tot uw Drive via de ChatsBack-app.

Zodra u bent ingelogd, ChatsBack scant de schijf voor uw WhatsApp-back-up en geef de chats en bijlagen weer waarvan een back-up is gemaakt. U kunt ze bekijken en selecteren welke u op uw pc of apparaat wilt opslaan.

Google Drive werkt uitstekend voor het maken van back-ups en het herstellen van WhatsApp. Als je een iPhone hebt, hier is: hoe u uw WhatsApp kunt herstellen vanuit Google Drive.

Gegevens herstellen van iTunes

iMyFone ChatsBack herstellen van iTunes-functie

Voor iTunes-back-up is het proces vrij eenvoudig en duidelijk. Nadat u de iTunes-optie hebt geselecteerd, ChatsBack scant automatisch uw pc om een ​​WhatsApp-back-up te vinden die het kan gebruiken om uw gegevens te herstellen.

Het is echter belangrijk op te merken dat: het heeft alleen toegang tot niet-versleutelde back-ups. Zodra de back-up is gescand en geanalyseerd, geeft ChatsBack uw WhatsApp-gegevens en bijlagen weer. Daar kunt u kiezen welke u wilt herstellen.

Prijzen

ChatsBack is een premium WhatsApp-software voor gegevensherstel. Er is een free versie beschikbaar, maar biedt beperkte functies. De free versie kunt u uw WhatsApp-gegevens scannen en bekijken, maar alleen de volledige versie stelt u in staat om het te herstellen. ChatsBack is beschikbaar voor zowel Windows- als Mac-computers.

Er zijn individuele en zakelijke abonnementen beschikbaar om te kopen. Dit zijn de prijzen voor de individuele abonnementen die beschikbaar zijn voor zowel Windows als Mac:

Abonnement van 1 maand – $ 39,95 (1 apparaat/1 pc) Abonnement van 1 jaar – $ 49,95 (3 apparaten/1 pc) Levenslang abonnement – $ 69,95 (3 apparaten/1 pc)

Veel gebruikers noemen vaak klantenservice en u zult blij zijn te weten dat wanneer u een ChatsBack-licentie aanschaft, u krijgt eersteklas klantenondersteuning. Je ontvangt ook free updates tijdens de duur van uw licentie.

iMyFone heeft ook een geld-terug-garantie van 30 dagen dus je kunt het risico proberen-free om te zien hoe het je bevalt.

Hier is een tutorial iMyFone ChatsBack in actie laten zien:

Download iMyFone ChatsBack en herstel uw belangrijke WhatsApp-gegevens!

Wat ik leuk vond?

ChatsBack is een vooraanstaande WhatsApp-tool voor gegevensherstel. Indien WhatsApp en de gegevens die je erop deelt zijn belangrijk voor jedan is ChatsBack ongetwijfeld een goede investering.

Hiermee kunt u WhatsApp-gegevens op verschillende manieren herstellen: vanaf uw apparaat, iTunes of Google Drive-back-up.

Het is compatibel met zowel Android als iOS en in staat om op zowel Windows als Mac te werken. De prijzen zijn betaalbaar en het is dezelfde prijs voor zowel Windows als Mac. Het komt met free upgrades voor de duur van uw licentie evenals hoogwaardige klantenondersteuning.

Er is een free versie beschikbaar waarmee u de software kunt testen om te zien hoe u deze bevalt voordat u geld betaalt. iMyFone biedt een geld-terug-garantie van 30 dagen, zodat u de volledige versie van ChatsBack kunt uitproberen, risico-free.

Wat ik niet leuk vond

Niets is perfect, en hetzelfde geldt voor ChatsBack. Echter, de voordelen wegen ruimschoots op tegen de nadelenen het is nog steeds een solide herstelsoftware, ondanks de enkele nadelen.

Jij kan geen herstel uitvoeren met de free versie, alleen gegevens scannen en bekijken. Er is geen optie om WhatsApp-gegevens van iCloud te herstellen.

Veelgestelde vragen

Kun je verwijderde berichten op WhatsApp herstellen?

U kunt verwijderde berichten op WhatsApp herstellen. Een manier om dit te doen is door WhatsApp te verwijderen en opnieuw te installeren om verwijderde WhatsApp-berichten van een back-up te herstellen. Een andere manier is door een app van derden gebruiken, zoals ChatsBack om uw verwijderde WhatsApp-berichten en bijlagen te herstellen.

ChatsBack Review – Afronden

Zoals je kunt zien, is ChatsBack een geweldige oplossing voor iedereen die WhatsApp-berichten of bijlagen is kwijtgeraakt. Of je nu verloren WhatsApp-gegevens als gevolg van onbedoelde verwijdering, systeemcrashes of schade aan uw apparaatkunt u ChatsBack gebruiken om het te herstellen en op een nieuw apparaat of uw computer op te slaan.

Als je op zoek bent naar andere volledige methoden voor gegevensherstel om WhatsApp-chats te herstellen, lees dan mijn gids voor het herstellen van WhatsApp-berichten.

Laat zeker een reactie achter bij vragen u kunt hieronder hebben. En vergeet niet om deze recensie te delen met je vrienden, familie en volgers!

ChatsTerug

ChatsBack Review: ontdek waarom dit de beste WhatsApp-tool voor gegevensherstel is

Pluspunten

In staat om WhatsApp-berichten en bijlagen van meerdere bronnen te herstellen Windows- en Mac-versies zijn beide dezelfde prijs Volledige versie-aanbiedingen free upgrades en klantenondersteuning Kan een voorbeeld van gegevens bekijken en deze selectief herstellen Gedekt door een geld-terug-garantie van 30 dagen

nadelen

Biedt geen iCloud-ondersteuning

0 Shares:
You May Also Like