CES 2022: Lenovo’s bijgewerkte Smart Clock Essential heeft Alexa ingebouwd

lenovo smart clock essential with alexa

Lenovo introduceert een vernieuwde versie van zijn uitgeklede Smart Clock Essential, dit keer met Alexa aan boord in plaats van Google Assistant. Lenovo pronkt ook met een optioneel dock voor de klok die in verschillende kleuren oplicht.

De Smart Clock Essential met Alexa ingebouwd (dat is de officiële naam) staat gepland voor deze maand en heeft een nieuw ontwerp dat lijkt op de recente Lenovo Smart Clock 2, met een groter, smaller uiterlijk en een met stof beklede schaal.

In tegenstelling tot de Smart Clock 2 heeft de Smart Clock Essential geen volledig aanraakscherm; in plaats daarvan biedt het niet-aanraakbare, automatisch dimbare scherm alleen de basis, inclusief een jumbo digitale klok, de buitentemperatuur en -vochtigheid, de dag van de week, enzovoort.

Natuurlijk is de beste functie van de bijgewerkte Smart Clock Essential ingebouwde Alexa, waarmee je alarmen en timers kunt instellen, een gedetailleerd weerbericht kunt krijgen, je planning kunt bekijken, slimme apparaten voor thuisgebruik kunt bedienen en meer, allemaal met spraakopdrachten. Je kunt Alexa ook vragen om wat deuntjes op te zetten, die je kunt afspelen via de geïntegreerde 3-watt-driver van de klok of via een Bluetooth-verbonden luidspreker.

Dit is de eerste slimme klok van Lenovo die wordt geleverd met ingebouwde Alexa. De originele Lenovo Smart Clock en Smart Clock 2 werden beide geleverd met ingebouwde Google Assistant, net als de eerste generatie Smart Clock Essential.

Bovenop de nieuwe Smart Clock Essential bevinden zich knoppen voor volumeregeling, de Alexa-actieknop en een snooze-knop, terwijl je met een schakelaar aan de achterkant de 2-microfoonarray van de klok kunt dempen voor privacy. De klok heeft geen camera, wat niet verwonderlijk is gezien het feit dat het scherm geen videomogelijkheden heeft.

Naast de Alexa-enabled Smart Clock Essential, kondigt Lenovo ook een Ambient Light Dock aan als een optioneel accessoire.

lenovo omgevingslicht dock

Het bubbelvormige Ambient Light Dock wordt geleverd met acht lichtmodi, variërend van solide en meerkleurige scènes tot ritmische bewegingsverlichting. U kunt de lichtmodi wijzigen door op de bovenkant van de gedockte Smart Clock Essential te tikken of door Alexa te vragen.

De Lenovo Smart Clock 2 van vorig jaar had ook een optioneel dock, hoewel dat draadloos opladen samen met een nachtlampje bood.

Verkrijgbaar in “Misty Blue” of “Clay Red”, de Lenovo Smart Clock met ingebouwde Alexa wordt later deze maand verzonden voor $ 60. Ondertussen wordt verwacht dat het Ambient Light Dock ergens in het eerste kwartaal van het jaar zal aankomen voor $ 30.

0 Shares:
You May Also Like