Campfire Audio introduceert Satsuma en Honeydew in-ear hoofdtelefoons

campfire satsuma honeydew opener

Campfire Audio ontwerpt en bouwt sinds 2015 hoogwaardige in-ear hoofdtelefoons (IEH’s) in Portland, Oregon. De huidige line-up op haar website omvat niet minder dan 15 modellen, de meeste met een prijskaartje van meer dan $ 1.000, en vele andere zeer in de buurt van dat verheven figuur. Het bedrijf maakt gebruik van hoogwaardige materialen en schuwt draadloze verbindingen en andere gemaksfuncties in zijn streven naar de best mogelijke audiokwaliteit.

Vandaag voegt Campfire twee nieuwe modellen toe met dezelfde toewijding aan sonische uitmuntendheid tegen veel meer nuchtere prijzen. Nagesynchroniseerde Satsuma en Honeydew, beide zijn voorzien van op maat gemaakte, 3D-geprinte akoestische kamers in ABS-kunststof oorstukken die de kenmerkende ontwerpesthetiek van het bedrijf weerspiegelen. Ze worden ook geleverd met een hoogwaardige, afneembare kabel, wat een kenmerk is van Campfire IEH’s. Daarnaast biedt het bedrijf als optie gebalanceerde kabels aan en beide nieuwe modellen maken optimaal gebruik van een dergelijke verbinding.

kampvuur satsuma

De Satsuma heeft een “oranje-bruisende” kleur en maakt gebruik van een enkele driver met volledig bereik uitgebalanceerde armatuur. De frequentierespons is gespecificeerd om zich uit te strekken van 5 Hz tot 18 kHz (geen tolerantie opgegeven) met een impedantie van 46,4 ohm bij 1 kHz en een maximale SPL van 94 dB bij 67 mVrms. Dit model is afgestemd om een ​​uitgebalanceerde, natuurlijke klanksignatuur te presenteren, die Campfire beschrijft als “gekenmerkt door zeer gefocuste middenbandfrequenties, een strak gecontroleerde basrespons en licht verbeterde hoge tonen – zonder hardheid.” Het bedrijf zegt dat het geschikt is voor bijna elk muziekgenre, met name rock, pop, klassiek en jazz.

kampvuur honingdauw

Daarentegen is de “mellow-geel” gekleurde Honeydew gestemd met een meer bas-voorwaarts toonprofiel dat is ontworpen voor R&B, hiphop en EDM. Zoals het persbericht uitlegt: “Speciaal gebouwd voor muziekliefhebbers die hunkeren naar een pittige en zeer gedetailleerde basrespons die zowel snel als dynamisch is, heeft Honeydew de lagere frequenties gedekt dankzij een speciaal ontworpen 10 mm dynamische driver.” Die enkele dynamische driver levert een frequentierespons van 5 Hz tot 18 kHz (geen tolerantie opgegeven). De impedantie is gespecificeerd als 17,4 ohm bij 1 kHz en de maximale SPL is 94 dB bij 17,7 mV RMS – met andere woorden, hij zal luider spelen met minder vermogen dan de Satsuma.

De Satsuma en Honeydew – respectievelijk geprijsd op $ 199 en $ 249 – zijn nu verkrijgbaar bij de Campfire Audio-webwinkel en het netwerk van geautoriseerde dealers van het bedrijf over de hele wereld. Voor meer info kun je de Campfire Audio site bezoeken.

Ik heb zojuist een voorbeeld van beide nieuwe modellen ontvangen, samen met een gebalanceerde kabel, en ik kijk ernaar uit om een ​​volledige recensie te schrijven, dus houd ons in de gaten!

0 Shares:
You May Also Like