Budgetvriendelijk Wyze Labs heeft nu Bluetooth-koptelefoon

wyze headphones

Wat hebben slimme beveiligingscamera’s en Bluetooth-koptelefoons gemeen? Niet veel, behalve dat Wyze Labs, het bedrijf achter de populaire en supergoedkope Wyze Cam, nu beide maakt.

Wyze plaagde ongeveer een maand geleden dat het op het punt stond om in de Bluetooth-koptelefoonmarkt te springen, en nu heeft het de wraps van zijn Wyze-koptelefoons gehaald, compleet met actieve ruisonderdrukking, Alexa aan boord en “ongeëvenaard” geluid. En om te bewijzen dat het niet helemaal uit zijn slimme thuisbaan is afgeweken (het bedrijf bouwt goedkope slimme lampen, stekkers en toegangssloten), heeft Wyze ook een videodeurbel en een slimme thermostaat aangekondigd.

Wyze-koptelefoon

Beschikbaar voor pre-order op 29 september, de $ 50 Wyze-koptelefoon ziet eruit als een typische over-ear-headset, compleet met een gewatteerde, opvouwbare hoofdband en 20 mm oorkussens van traagschuim.

De Wyze-koptelefoon is ontworpen met hulp van voormalige Dolby-ingenieurs en is uitgerust met dubbele 38 mm biocellulose-membraandrivers, en je kunt met de audio spelen met de equalizer in de Wyze-app.

wyze hoofdtelefoon detail

Een kwartet ruisonderdrukkende microfoons zorgt voor actieve ruisonderdrukking, terwijl een paar speciale stemisolerende microfoons zijn ontworpen om duidelijke spraakoproepen te garanderen, zegt Wyze. Ingebouwde bewegingsdetectoren pauzeren uw muziek automatisch wanneer u de headset afdoet.

De Bluetooth 5.0-hoofdtelefoon kan tegelijkertijd verbinding maken met een paar Bluetooth-apparaten, zoals een telefoon en een laptop, en ze ondersteunen de SBC- en AAC-audiocodecs. Er is geen ondersteuning voor Qualcomm’s aptX-codes, die audiostreaming met een hogere resolutie via Bluetooth mogelijk maken.

Wat stemassistenten betreft, is Alexa ingebouwd in de Wyze-koptelefoon, of je kunt Google Assistant of Siri op je telefoon oproepen door lang op de afspeel-/pauzeknop van de headset te drukken.

De Wyze-koptelefoon is geschikt voor 20 uur muziek of 10 uur gesprekstijd op een enkele lading, terwijl een oplaadtijd van 10 minuten via de USB-C-oplaadpoort u ongeveer vier uur batterijduur geeft. De USB-C-aansluiting is trouwens om op te laden – de hoofdtelefoon werkt niet als een USB-audioapparaat – hoewel ze wel een 3,5 mm analoge audio-aansluiting hebben voor bekabeld luisteren.

Wyze videodeurbel

De bedrade Wyze Video Doorbell keert terug naar meer vertrouwd smart home-gebied en heeft een compact, onopvallend ontwerp, 1080p videoresolutie, een aparte draadloze bel die je kunt aansluiten op een standaard stopcontact en een (karakteristiek budgetgerichte) $ 30 prijskaartje. (Hier hopen we dat het beter is dan de waardeloze Kangaroo-deurbelcamera van $ 20.)

wyze video deurbel

De Wyze Video Doorbell is vanaf vandaag beschikbaar voor pre-order en wordt geleverd met een geïntegreerde LED die oplicht wanneer bezoekers naderen, en hij heeft een IP65-classificatie voor bescherming tegen binnendringend stof en water dat uit een mondstuk wordt gespoten.

wyze videodeurbel op iphone

Gewapend met tweerichtingsaudio en nachtzicht, heeft de Video Doorbell een (enigszins smal) gezichtsveld van 88 graden op de horizontale as en een gezichtsveld van 120 graden op de verticale as, handig om een ​​beeld van top tot teen te krijgen van bezoekers of voor het in de gaten houden van pakketjes voor de deur.

De Video Doorbell kan pushmeldingen activeren wanneer iemand op de deurbelknop drukt, terwijl je met een live feed een kijkje kunt nemen naar wie er voor de deur staat. De deurbel integreert ook met het onlangs uitgebrachte Wyze Lock, wat betekent dat u uw deur op afstand kunt ontgrendelen om een ​​bezoeker uw huis binnen te laten.

Wyze biedt 14 dagen gratis cloudopslag, maar de video’s hebben een maximum van 12 seconden, tenzij je je aanmeldt voor het Cam Plus-abonnement van $ 1,99 per maand, waarmee ook mensen kunnen worden gedetecteerd voor de deurbel.

Wyze Thermostaat

Last but not least, de Wyze-thermostaat van $ 50 doet de meeste trucs die je zou verwachten van een slimme thermostaat, inclusief klimaatplanning; temperatuurregeling op afstand via de Wyze-app; gescheiden thuis-, slaap- en afwezigheidsstaten; en gedetailleerde gebruiksrapporten en temperatuuraanbevelingen om uw energiebesparingen te vergroten.

wyze thermostaat

Een geofencing-functie past de thermostaat automatisch aan, afhankelijk van of je thuis of afwezig bent, of je kunt de draaiknop (die zich onder het IPS-scherm van de thermostaat bevindt) gebruiken om de temperatuur handmatig te regelen.

Na de lancering komen er meer functies naar de thermostaat, belooft Wyze, waaronder een “automatisch leren” -functie die is ontworpen om de temperatuur “precies waar je het wilt” te houden door te leren van eventuele “kleine aanpassingen” die je aanbrengt in de instellingen van de thermostaat.

0 Shares:
You May Also Like