BuddyPhones Cosmos+ ANC hoofdtelefoon review: blikjes voor kinderen

buddyphones cosmos pink

In een oogopslag

Beoordeling door experts

Pluspunten

Uitstekend geluid en goede actieve ruisonderdrukking Verkrijgbaar in verschillende kindvriendelijke kleuren en thema’s Volumebeperkende functie om het gehoor van kinderen te beschermen

nadelen

Een tikkeltje prijzig voor een kinderartikel

Ons oordeel

Met deze hoofdtelefoon kun je het volume beperken waarop Junior kan luisteren, is hij voorzien van actieve ruisonderdrukking en, het beste van alles, is hij comfortabel en klinkt hij geweldig.

Je zou denken dat een roze koptelefoon met een glanzende anime-prinses op de oorschelpen in de koopjesbak zou worden gevonden en als afval zou klinken. Dat was eerst gedacht. Ik had het op beide punten mis. De hier besproken BuddyPhones Cosmos+ ANC-hoofdtelefoon voor kinderen kost $ 100, maar het klinkt net zo goed als – of beter – dan sommige “serieuze” hoofdtelefoons die aanzienlijk meer kosten.

Ontwerp

Zoals opgemerkt, waren BuddyPhones Cosmos+ die voor deze beoordeling werden verzonden roze en prinsessen. Dat is duidelijk niet voor elk kind geschikt, dus de fabrikant biedt ook modellen in wit/eenhoorn, blauw/kind DJ, geeloranje/leeuw, grijs/gekke wetenschapper en donkerblauw/piraat.

buddyphones kosmos blauw

De Cosmos+ wordt geleverd in een draagtas in bijpassende kleur, die ook een afneembare boommicrofoon bevat die kan worden aangesloten op de USB-C-poort die ook wordt gebruikt om op te laden. BuddyPhones wordt geleverd met 3,5 mm audio- en USB-A-naar-USB-C-oplaadkabels.

Je kunt het volume van de Cosmos+ beperken tot 75dB, 85dB of 94dB, en er is actieve ruisonderdrukking mogelijk gemaakt door microfoons in elke kop. Er is ook een studiemodus die wordt opgeroepen door een schakelaar op de linkerbeker, direct onder de aan / uit-knop en boven de 3,5 mm audio-uitgang. Door de studiemodus te activeren, wordt het grootste deel van de bas gedood en wordt dat deel van het spectrum geaccentueerd waar stemmen zich bevinden.

Bluetooth koppelen/beantwoorden/ophangen, samen met en volume-omhoog/omlaag-knoppen bevinden zich op de rechterkop. Door beide tegelijk in te drukken, worden de bovengenoemde volumeniveaus gewijzigd.

Hopelijk komt Junior er niet achter deze nogal simpele truc. Langdurige blootstelling aan geluidsniveaus van 90 dB en hoger wordt over het algemeen als schadelijk beschouwd op de lange termijn, hoewel OSHA op lange termijn acht uur duurt. Toch verbaast het me een beetje dat fabrikanten van koptelefoons voor kinderen de 85dB overschrijden (BuddyPhones noemt dit een reismodus voor vliegtuigen, en het is niet het enige bedrijf dat dit doet).

Ergonomie

Zelfs met mijn volwassen meloen had de Cosmos+ voldoende aanpassing van de hoofdband om de koptelefoon comfortabel te houden. De cups zijn goed opgevuld en er is zelfs vulling over de luidsprekergrill, voor het geval je oren naar beneden komen. Dat is een leuke touch die het geluid niet negatief beïnvloedt.

De hoofdband is ook goed gewatteerd en er zijn witte kruissteken waardoor ze zich qua stijl onderscheiden van de concurrentie. Alles bij elkaar is deze hoofdtelefoon stevig geconstrueerd en zeer comfortabel om te dragen. Zelfs voor volwassenen die het volume aanpassen.

Prestatie

Ik was meer dan aangenaam verrast (na per ongeluk gestart te zijn in Studiemodus) door het geluid van de Cosmos+. Natuurlijk is de trend in de industrie betere audio van goedkopere dingen, maar dit is veel beter dan normaal.

Er is meer dan genoeg bas, het middenbereik is goed gedefinieerd en er is veel high-end schittering. Echt, als ze het gebruikelijke effen grijs of zwart waren, zou ik voor de gek gehouden kunnen worden door te denken dat ze van een duurdere fabrikant waren.

buddyphones kosmos oranje

De actieve ruisonderdrukking werkt goed en veranderde het primaire geluid niet merkbaar tijdens mijn luisterervaring. Het dempt een behoorlijke hoeveelheid ruis in het lage en middenbereik en zou effectief moeten zijn in zowel auto’s als vliegtuigen. Laat het me weten als je iets anders ontdekt.

BuddyPhones claimt tot 20 uur batterijduur van de Cosmos +, en ik was enkele uren bezig. Maar ik heb in de loop van de tijd ontdekt dat leveranciers erg optimistisch zijn over hun beweringen over de levensduur van de batterij, en ik prijs mezelf over het algemeen gelukkig als ik de helft van de beloofde tijd krijg.

Geweldige koptelefoon voor kinderen

De BuddyPhones Cosmos+ is zonder meer de beste kinderkoptelefoon die ik heb getest. Ze zijn comfortabel, bieden een uitstekend geluid en effectieve ANC, en ze zullen de oren van je nageslacht niet doden in de twee stillere modi (waarschijnlijk ook niet de 94dB-modus, om echt te zijn). Ze zijn het geld zeker waard, want als junior slaapt, kun je ze pakken voor eigen gebruik. Laat niemand je zien, jij piraat/prinses/gekke wetenschapper jij.

0 Shares:
You May Also Like